AKTUELNO

Opa!

Tokom emisije "Finale - Izbacivanje" koju vodi Dušica Jakovljević. Njoj su gosti u studiju Nikola Đorđević, Kristina Spalević i Ermina Pašović, kao i izbačeni Milan Janković Čorba. Nakon priloga svađe Aleksandra Nikolić i Jovane Tomić Matore, oni su komentarisali njihov odnos:

Matora se zagrejala za Aleks, i ona gaji ozbiljne simpatije prema njoj. Sinoć je Matora ljubomorisala što su Sanja i Aleks sedele zajedno, pa sam je ja još i zezao da joj to namerno radi - rekao je Čorba.
Ja se ne slažem, jer je Matora posesivna i u prijateljstvu. Ona je za sebe rekla više puta je da kur*ećetina. Njoj Aleks prija, a Aleks prija njena pažnja. Ona je sama priznala da je bise*sualna. Ona je doživele da njoj neko ljubomoriše, pa joj to prija - rekla je Ermina.
Ja milsim da ona to namerno radi jer se dešava sada ono Mina i Car - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da tu nema ništa jer Aleks ne sme - dodao je Nikola.
Mići nije dobro zbog njihovog odnosa, jako ga bili to. Stalno pita Aleks šta je ona. Aleksandru treba zloćko da komentarše - komentarisla je Ermina.
Jao meni se ona najviše svidela, meni je drugar posao Sanju, Natašu i Aleks, koja mi se najviše svidela, ali kada sam čuo sa kim je bila , povukao sam se - rekao je Zloćko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga