AKTUELNO

Šok!

U toku je emisij "Finale - Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević pitala je goste u studiju šta misle o Maji Marinković i Marku Janjuševiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko su najduže izdržali da se nisu posvađali? - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Tri meseca dok je bila sa Čorbom - rekla je Ermina.
I tri dana dok je imama zadatak za kosu - dobacilaje Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš moli Boga da je ne vidi više. Ovo je sve perforamns sa Janjuševe stane - rekla je Ermina.
Ako se vodimo prethodnik izlaskom, kakav je haos bio, pa ona njega slika. Imaju oni sindom gde samo za crnim stolom se svađao. Kad sam bilka u izolacij kao da sam ludnicu slušala. Ona se prvo smeje, posle viče - dodala je Kristina.
Janjuš hoće da skine etiketu nasilnika, hoće da pokaže Maju u najgorem mogućem svetlu. Vidi se da on nju svesno provocira - nastavila je Ermina.
Ja njoj kažem udari kontru ućuti malo. Ona meni tu namiguje, a on prolazi i on nije mogao da ne dobije njenu reakciju - pričala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je on posesivan? - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Maja gleda Čorbu, Janjuš to ne radi, vodi računa. Zvučim kontradiktorno, ali on to ne radi da bude vidljivo. On kaže "drže, Minu znam pet godina", onda Mini proradi inat, pa se i ona nakači - rekla je Ermina.
Koliko mu smeta Čorba? - pitala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Čorba nju gleda istom merom, to sam baš obratila pažnju. Čorba se posvađao sa Teodorom na žurci i rekao nemoj da obrnem igricu, kako bi ponovo ušau u vezu sa Majom. On je bio đubre prema meni. Čorba je to rekao meni i Kristijanu, izašao je posle i odmeravao Maju - pričala je Kristina.
Sinoć je meni Teodora poslala jedan klip, gde Čorba priča kako ga Maja ne zanima, a onda odlazi u kuču i prvi se obraća Maji. Sinoć nije gledala žurku, rekla je da će da spava - otkrila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem da bi Čorba bio sa Majom u vezi, njega je blam toga. Ali kad popije on se opusti - rekla je Ermina.
Pre 10 dana sam bila sa Majom u bazenu, Teodora na drugoj strani. Maja mene štipa za ruku, njih dvoje se gledaju. Kristijan nikad nije rekao iz poštovanja prema Teodori, da je Čorba jedino bio zaljubljen u Maju, ali nije hteo da stane iza nje - otkrila je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi mogao da se desi taj obrt između Maje i Čorbe? Vidi se da je on zavoleo Teodoru i kako je podneo njen izlazak - pitala je Dušica.
Promenio se, izbacio je sleng. Nešto što sam primetila, a da nije bilo u odnosu sa Majom, on Teodori ljubomoriše. On je jako zaljubljen u Teodoru i stalo u je do nje - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga