AKTUELNO

Nikad iskrenije progovorila o svemu što vas je zanimalo!

Čuveno zaštitno lice najgledanije televizije ''Pink'', Dušica Jakovljević, već godinama svojim vedrim duhom, britkim jezikom i zanosnom pojavom krasi emisije najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Sada je lepa voditeljka povodom kraja četvrte sezone ''Zadruge'' sumirala utiske i progovorila o svemu što je obeležilo ovu sezonu, ali se osvrnula i na aktuelnosti iz svog privatnog života budući da je obnovila ljubavnu romansu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom.

Kako vidiš ovu sezonu ''Zadruge'' i da li se po nečemu razlikuje od prošlih sezona?

Ovu sezonu Zadruge mi je definitivno obeležila potreba ljudi da nekome pripadaju. Da li u prijateljskom, da li u ljubavnom smislu, ja sam to gledala na taj način. Čini mi se da su svi tražili svoje mesto pod zadrugarskim suncem, iako bi to na prvi pogled moglo da deluje kao da su oni ulazili previše brzo u veze, da su bile površne veze i prijateljstva. Mislim da nisu bile površne, zato što su bile prilično intezivne. Mislim da su trajale kratko jer nisu dozvoljavali jedni drugima da se upoznaju.

Šta je na tebe ostavilo najjači utisak ove sezone?

Ovu sezonu Zadruge je obeležila najviše ta potreba čoveka da ipak ima svoje rame za plakanje, za prvu jutarnju kafu i za neko ispovedanje. Na mene je najjači utisak, kao i na mnoge, ostavio krah braka Nenada Aleksića, s obzirom da je on neko koga ja i kroz posao jako dugo poznajem. To me zaista iznenadilo, a potom i razna pokajanja sa tim u vezi, pa i taj obrt na samom kraju. Kao i, naravno, razne vrste muško-ženskih odnosa, koji idu od velikih strasti do najstrašnijih uvreda, kao što su Maja i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko se po tvom mišljenju najviše izdvojio ove sezone?

Nekoliko zadrugara se tu izdvojilo, to vidim po društvenim mrežama, ko ima najveću podršku kad su društvene mreže u pitanju. Mnogi od njih su imenom vezani za još nekoga u Zadruzi. Ne bih volela da kažem ko se po mom mišljenju najbolje ponašao ili ko je bio najbolje rijaliti prisutan, a da nije uradio nešto što bi mu škodilo, samo što o tome ne bih pričala da ne bi rekli da nekoga favorizujem.

Budući da si obnovila vezu sa Milošem, deluje da nikada nisi bila srećnija, pa me zanima da li je to zaista tako?

Dobro ti deluje! Mislim da je to još lepše nego što deluje i sa njegove i sa moje strane. Mi se jako dugo i jako dobro znamo. Mislim da je tek sada u pravom smislu došlo naše vreme. Nekako je sa njim sve na mestu.

Foto: Instagram.com/dusicajakovljevic

Da li planiraš da staneš na ludi kamen ili ćeš da se prepustiš čarima pa šta bude?

To me mnogi pitaju i mnogi vide razne promene na mene. Moj odgovor bi bio da nemam odgovor. (smeh) Ne znam da li smem da kažem, ali danas mi je rekao da mi jako lepo stoji belo. Tako da neka bude kako Bog kaže.

Foto: Instagram.com

Autor: M.M.

#Dušica Jakovljević