AKTUELNO

Spekulisalo se da su Luna Đogani i Rade Lazić u emotivnoj vezi, a pevačicina ćerka se oglasila i progovorila na ovu temu po prvi put.

Mlada blogerka Luna Đogani ovog vikenda je u Beču bila u jednom klubu gde je pevala njena mama Anabela. Iako je klub bio pun, Luni je društvo pravio bivši stanovnik imanja u Lisoviću, Rade Lazić.

Njih dvoje su na Instagramu u okviru Insta storija objavili nekoliko zajedničkih snimaka a čini se da su se baš zbližili.

Tome svedoče i komentari koje upućuju jedno drugom. Izgleda da Luna nije odolela šarmu zgodnog manekena i da joj njegovo društvo veoma prija.

Ovaj vid njihove komunikacije naveo je na razmišljanje da između njih postoji nešto više od poznanstva.

Foto: Foto: Screenshot Instagram

Rade Lazić nije hteo da komentariše ove spekulacije, dok je Luna ipak rešila da kaže nešto na ovu temu i to na svom modnom blogu.

Đoganijeva je objavila kratak tekst u kom je opisala kako se provela u Beču, a u istom pominje se i bivši farmer.

- Uzvrelu atmosferu upotpunio je doček i gostoprimstvo menadžera kluba, manekena i bivšeg farmera Radeta Lazića, koji se potrudio da nam ulepša veče i koji je zaista jako profesionalno odradio svoj posao - napisala je ona i pored iste rečenice stavila smešak.

Foto: Luna Đogani, Foto: Screenshot Luna Djo

Luna je obećala svojim pratiocima da će im uskoro napisati sve detalje sa ovog putovanja na kojem se, čini se, prelepo provela.

Autor: B. Radonić

'