AKTUELNO

ŠOK!

Bivši fudbaler Igor Kojić konačno je shvatio da od zajedničke budućnosti sa svojom, još uvek, zakonitom suprugom Severinom nema ništa, pa ju je nedavno otpratio sa Instagrama i rešio da krene dalje.

Foto: Instagram.com

Kako mediji saznaju, Igor je u poslednje vreme opčinjen mladom pevačicom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica, koja je ovih dana u centru medijske pažnje zbog pesme, koju je posvetila svom bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu.

Dokaz da "gde ima dima, ima i vatre" je i to što je među prvim profilima koje je zapratio na Instagramu, nakon što je obrisao Severinu, upravo Anđelin profil.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Njemu se, kako izvor navodi, popularna Breskvica toliko dopada, da joj on stalno odgovara na storije i udeljuje komplimente, međutim, ona za sada ne odgovara na poruke i ne upušta se u konverzaciju sa Kebinim sinom. Šta više, čak ga ni ne prati na ovoj društvenoj mreži.

Iako se Igor svim silama trudio da odobrovolji Seve da se vide i porazgovaraju o svojoj budućnosti, ona je to više puta odbijala, što je dovelo do toga, da i on "digne ruke".

Foto: Instagram.com/igorkojic

Autor: P.R.

#Anđela Ignjatović Breskvica

#Igor Kojić

#Severina