AKTUELNO

Probudila mu se nada.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavila je Monika Horvat, a bilo je upućeno Pauli Hublin.

Paula, da li si spremna za letovanje sa mnom?
Da, drago mi je da uživaš - odgovorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nećeš biti u vezi i u stanu kod Ša? Evo istine o odnosu Paule i Frana - skočio je Đedović, a Paula se pravdala.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Ša, kako bi reagovao kada bi saznao da postoji mogućnost da se pomiriš sa Ivanom, da te ona voli, i saznao da Tara i dalje kači objave gde te ismejava i kači objave sa svojim novim dečom? - glasilo je pitanje koje je Neca postavio Nenadu Aleksiću Ša.
To drugo me ne zanima, kačenje na stori i ismejavanje. Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. A prvi deo pitanja mi je zanimljiv, i te kako me zanima jako. Ostaviću to sve da vidim po izlasku iz Zadruge. Prvi deo pitanja mi se i te kako sviđa - odogovorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što se Ša osvestio. Otkačio se Tare, verujem mu da je bio zaljubljen, možda i dalje, ali to je samo strast. Čim je Neca postavio to pitanje, vrlo je moguće da mu Ivana posle svega oprosti. Možda žena želi da mu pređe preko svega. Ja bih volela da svako na ovom svetu bude srećan - istakla je Miljana.
I te kako mislim da je istina ovo za novog dečka i ismejavanje, neka bude kako jeste. Što se tiče Ivane, ja je jako dobro poznajem. Kada podvuče crtu, to je to. Kada je neko razočara, nema nazad. Osećam Ivanu, znam da me voli - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.