AKTUELNO

Otvorili dušu!

Dobro poznati dvojac, Vesna i Đole Đogani nakon duže pauze sada žive novu mladost i nastupaju više nego ikad.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre samo nekoliko dana posle skoro 20 godina nastupili su pred beogradskom publikom, a sada je dens grupa na crnogorskom primorju atmosferu u jednom lokalu dovela do usijanja.

Mi dolazimo već 12. godinu zaredom. Za početak smo počeli radno, večeras radimo pa ćemo posle toga da se odmaramo. Znam šta imam, šta nema, znam šta mi odgovara i smeta, blizu mi je kuća i ja iskreno volim crnogorsko primorje - priča Vesna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Predivno! Ne smem da preterujem sa sunčanjem, ali boja je već tu, ali kad počnem da skidam faktore biću kao Afrikanac - priča Đole, pa dodaje:
Danas sam baš pričao sa nekim ljudima kad smo pravili tonsku probu, on se setio kako je bilo ludo kad smo pre nastupali ovde. Dolazila policija, brda ljudi, nije moglo da se prođe. On je upamtio to vreme kad smo nastupali i kad je bilo ludilo, ali vraćamo se ponovo - priča denser.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto veče, Buba i Džala imali su nastup u blizini, te su Vesna i Đole ispred objektiva premijerne kamere progovorili i o ratu generacija devedesetih i novog zvuka:

To nije rat! Oni su predivni, stvarno su pretalentovani klinci koji jako dobro rade. Podsećaju nas na ludilo koje smo mi imali, šteta što to današnji klinci ne znaju. Ne znaju koliko smo mi bili popularni. Ali sve ide svojim tokom, svako ima svoje vreme, nije rat, nego dobra muzika - dodaje Đogani.

Osvrnuli su se i na svoje nove pesme:

Nije ovo koketiranje, to je samo praćenje trenda. Vesna je zvezda TikToka, ja morm da je pohvalim - nadovezao se Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna je svom suprugu nedavno na društvenoj mreži Instagram javno čestitala rođendan provokativnom fotografijom.

Ta fotografija je stara dve godine, ali sam ja čekala pravi momenat i ovo mi se učinila kao idealna prilika. Pre dve godine me pratilo samo 46 hiljada pratilaca, a sada imam 200 hiljada novih - priča pevačica.

U medijima se mnogo spekulisalo o njihovom odnosu sa rijaliti zvezdom Lunom Đogani, koja se nedavno ostvarila u ulozi majke, a evo kako oni to komentarišu:

Mi smo joj odmah čestitali, sa Gagijem smo bili na video-pozivu, i kad se to desilo prvi smo saznali. Odmah smo čestitali, to su velike stvari. Bebu još uvek nismo videli, kad se vratimo u Srbiju idemo tamo - otkriva Đole Đogani.

Autor: M.M.

#Luna Đogani

#Vesna Đogani

#Đole Đogani