AKTUELNO

Ne može u oči da je pogleda.

Sandra Rešić je ustala sledeća i progovorila o svojim emotivnim trenucima, pa jedva zadržala svoje suze.

Imala sam par situacija koje sam lično doživela, a to je ono za Kenana. Sledeća situacija, bio je Janjuš, kada je otvoreno pričao kada je njegovo dete u pitanju. Bilo mi je žao što je prosto takav, i znam da se tako oseća i sada, ali da ovde glumata, ne znam što. Jedan, najemotivniji, je bio kada sam videla kevu za Novu godinu, i kada sam sazanala da ću postati tetka, a najgore mi je bilo kada sam pričala sa Cicom, i ja se ničega ne sećam. Videla sam samo da je mnogo drugačija, pa sam se uplašila - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad nisam pričao o svom odrastanju, ja sam imao lepo detinjstvo zbog svojih roditelja, oni su učinili da ono bude lepo, bez obzira na okolnosti. Ja sam došao da pokažem ovde ko je Čorba, kako sam obrazovan, vaspitan, da izgradim svoju ličnost, to sma što jesam, malo vredan, malo radan, malo težak, harizmatičan. Uspomene su mi bile najteže ovde, najemotivniji mi je bio rođendan i slika Despota koju sam dobio - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću te tužne situacije. Jedino što sam imao, te teške situacije nisam imao, osim dedine smrti, ali to je iz života. Dve najemotivnije i najlepše, su te kad sam uzeo čamac i došao po Jovanu, i kad sam se vratio ovde, kad smo bili oteti - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je sve od početka bilo emotivno, a u vezi sa Milicom, i njenim povezivanjem sa Tomovićem, pa tema sa njenom sestrom, cela ta priča me je potresla. Najemotivnije je bilo kad sam plakao na njenom rođendanu, i to što sam je vređao. Ne mogu da spavam s tim, ona meni nije ništa uradila loše u životu. Jako sam sujetan, i mene sve pogađa. I ono kad sam, namerno, vređao Ermini dete, to me je strašno zabolelo, nisam mogao da spavam isto. Sve što ima sa Milicom, me je potreslo. Ja ne mogu u oči da je pogledam, ne zaslužujem je. Ništa ona nije kriva, možda nisam znao da pokažem ljubav. Kunem se, ja sa njenom sestrom nisam imao se*s - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga