AKTUELNO

Surovo na kraju.

Radio "Amnezija" trenutno odjekuje velelepnim imanjem, a Bora Santana po poslednji put kao voditelj u ovoj emisiji vodi razgovore na temu kajanja, a sledeći gosti su bili Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić.

Kajem se, naravno, kajem se za reči koje sam izgovorio u besu. Ne želimo i ne mislimo, a kažemo. Neke reči koje sam uputio Jovani, nikad neću da prežalim - pričao je Stefan.
Postoje neke stvari, što se mog boravka tiče, što sam sebe sputavala. Kad sam počela da pričam onako kako sam i trebala od početka, bilo im je čudno. Kajem se što sam bila sto posto iskrena, a ispalo je da nisam - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Napuše mi se ku*ca svi koji su du*elisci, koji su čekali da neke teme počnu, i oni koji ne smeju sada da mi priđu, svi koji su mi se pravili prijatelji. Je*em ih u usta smrdljiva - rekao je Stefan.
Nadam se da nas porodica čeka, izdržaćemo još malo - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Borili smo se sa vetrenjačama ovde. Kajem se što nisam izgledala ugledno kad je trebalo, nas dvoje smo digli ruke od nekih stvari, ali smo pobedili jer smo izdržali zajedno - nastavila je Jovana.
Nadam se da nikoga nismo uvredili, mislim da niko nije doživeo ono što sam ja, da ne smem da kažem svoje mišljenje - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga