AKTUELNO

Za nju nema zime!

Folk zvezda Dara Bubamara već 20 godina niže uspehe na muzičkoj sceni Srbije, kako vanvremenskim hitovima, tako i brojnim skandalima koji ne izostaju kada je ova atraktivna plavuša u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dara je nakon duže pauze nastupila na jednom prestoničkom splavu i tom prilikom ispred objektiva premijerne kamere komentarisala brojne aktuelnosti.

Primetila sam neverovatnu razliku, sad kako sam izdala novu pesmu ''Bebe ko te j..''. Posle korone je došla potpuno nova generacija. Gde god sam nastupala to je nova masa, nova publika, sve se promenilo. Šta se to desilo, da l je onima što su izlazili dosadilo ili su odrasli, ne znam - priča Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakodnevno stavljam snimke sa nastupa. Publika prosto neverovatno reaguje na moje pesme, kao da su te pesme sad izašle. Sigurno ima dvadesetak mojih pesama koje dižu. Imam dosta novih pesama, ali imam jednu koju smo počeli, skroz je novi fazon - dodaje ona.

Iako se odmarala godinu dana, njen tempo je burno počeo te ističe da joj je već potreban odmor.

Svi znate da sam se u koroni dosta odmarala, reko ajde da se posvetim poslu, ali već je vreme za odmor. Moj sin je sad došao iz Grčke, pa ide sa tatom u Crnu Goru, tako da će mu leto biti super - priča Bubamara

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Dara Bubamara