AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Legendarna folk pevačica Ana Bekuta, u vikendu za nama nastupila je u jednom prestoničkom lokalu i tom prilikom svojim raskošnim glasom i vanvremenskim hitovima dovela atmosferu do usijanja. Tom prilikom je ispred objektiva premijerne kamere progovorila na brojne aktuelnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je možda malo žešća u tom navijanju sad, ali nema razlike, potpuno ista publika pre i posle korone. Karijeru treba graditi na duge staze, mukotrpno, ništa ne može doći preko noći. Ostati istrajan, odan publici i biti profesionalac. Naravno, dobre pesme, to je na vrhu piramide - prića Ana.

Osvrnula se i na pesme koje se danas snimaju, pa prokomentarisala zašto nema velikih hitova kao nekad.

Nemamo mnogo iskrenih pesama danas, sve su instant hitići, hitovi mali, retko šta ostane od ovih pesama, zato što su neiskrene. Kolege su se povinovale trendovima. Ja sam imala kontinuitet, nije bilo padova, išlo je blago uzlaznom putanjom i dovelo me na mesto gde sam poslednjih nekoliko godina - dodaje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom progovorila je i o teškom periodu koji je teško podnosila dok nije stupila u emotivnu vezu sa Milutinom Mrkonjićem:

Nedostajalo mi je sve u toku perioda pre Milutina kada sam bila sama i nisam imala rame za plakanje, nisam imala pravi oslonac. To mi je bilo teško vreme - zaključila je Bekuta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Ana Bekuta