AKTUELNO

Progovorio o svemu!

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Milan Milošević obavio intervju bio je Lepi Mića, koji se dotakao svog sukoba sa Matorom i Aleksandrom Nikolić.

Matora je izgubila kompas. Njena trajna kategorija je zaljubljenost i opsesija Sanjom Stanković, kroz to gleda sve. Ona u svakom rijalitiju nađe novog prijatelja, a izgubi starog. Novi su joj sad Sandra, Rialda, mene je izgubila za sva vremena. Dobila Čorbu, izgubila Boru, ali uvek to tako radi. Pretila Anđelu, Caru, sad je dobra sa njima. Svoju devojku nazvala k*rvom... Izmislila da sam joj majku opsovao. Video sam sinoć koliko je podla. Matora je u ovoj Zadruzi pokazala ko je - podg*zna muva. Trenutno Čorbina, spremna da proda svakog prijatelja zbog "Praznika za stomak". Ja sada tvrdim, ja sam njen prijatelj bio, ona moj nikada. Aleks je isto pokazala svoje pravo lice. Za kadar je spremna da bude i biseksualka, lezbijka, da je gađaju ruskom salatom, samo da bude bitna. Pogodilo je kad joj je žiri rekao da je kineska kopija Maje Marinković, ona počela da se druži sa njom, sve je zaboravila šta joj je Maja radila. Ja ne znam kako će me pogledati u oči. A sukob Matore sa mnom je što je Sanja mene zvala za pomoć, a nje nju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Već drugu sezonu te Milica vređa, čini mi se da si izgubio moć što se tiče nje i snagu da joj pomogneš - prokomentarisao je Milan.
Nikada neću prestati da joj pomažem. Svi smo imali bolju startnu poziciju od nje. Njeno detinjstvo, zato joj stalno popuštam i pokušavam da joj pomognem. Fino sam joj objasnio, njoj nisu krive ni Tanja, ni Ermina. Njena sestra i Bora su krivi. Napada Jelenu Pešić jer joj je Bora rekao najgore stvari o njoj. Bora sinoć, isto neće da je brani od Matore, nego ćuti. Ja ne znam šta, ali mislim da postoji neka emocija (kod Bore i Mirele). Jedini istinu znaju Mirela i Bora, Milica oseća, ali neće sebi da prizna to - istakao je Mića, pa se dotakao odnosa zadrugara prema Miljani Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva god da je Miljana, za ove je moralna gromada. Oni zaboravljaju šta im je ona sve dala. Grupišu se u čopore, jer su slabi pojedinačno. Boje se da ne ostanu gladni, u grupi su da se brane, a Miljana se bori sama sa svima. Oni skaču, njih 10 protiv Miljane. Ona nije dobro, doživela je bolest roditelja, ja pokušavam da joj pomognem. Ona je bezobrazna, ali ja sam to navikao. Ne mogu da shvatim da ih ona moli za hranu, a oni se prave budalama - govorio je Mića.
Ko te je najviše razočarao? - pitao je Milan.
Matora - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.