AKTUELNO

Otvorio dušu!

Voditelj Milan Milošević je večeras pre izbacivanja obavio intervju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je otvorio dušu o svojoj vezi sa Majom Marinković.

Ove svađe, ja nikad nisam to potencirao, ja ne potenciram fizički kontakt. I ja nekad potenciram svađu, ne kažem da ne, ali pre toga se dosta stvari dešavalo zbog ljubomore. Ja volim da se šalim sa njom, volim kada se smeje, ali ne volim kada prebaci odjednom, koga gledam, šta gledam, to me ubija u pojam... Ona ne može da prihvati i da ja imam drugih obaveza napolju, nema razumevanja - krenuo je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kada si izašao iz prošle sezone, želja ti je bila da ti žena oprosti prevaru. Kako ne možeš da pređeš Maji preko ljudi sa kojima je bila kada niste bili zajedno? Provociraš je kada pomeneš to - rekao je Milan.
To je najmanji problem. Poslednja tri meseca su se izdešavale stvari koji nisu normalne. Meni se ovo nije desilo u životu. Znaš li ti koliko ja puta spustim loptu - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Veća ti je ljubav prema Maji? Ženu si varao, a Maju ne - upitao je Milan.
Ne može da se poredi, ljubav prema Eni je najveća koju sam imao. To što sam prevario, desilo mi se, takav sam. Kada sam prevario ženu, i dan danas se kajem što sam to uradio. Sećam se kada sam izašao, koliko sam voleo da mi oprosti. Ona mi je oprostila na neki način, da budemo u nekom odnosu. Ali sam video da to nikada ne bi bilo dobro. Razvod me je ubio. Kada sam ušao ovde, stalno sam razmišljao o tome, bolelo me je. Onda sam razmišljao da treba da budem sa osobom zbog koje sam se razveo. Moraš da voliš nekoga da bi prevario ženu. Bole me isto i neke druge stvari - odgovorio je Janjuš.
Kada si dobro sa Majom, izgledaš kao srećan čovek, sve ti se vidi - prokomentarisao je Milošević.
Ja ništa ne glumim, kod mene nema glume. Ona je simpatična i zanimljiva, govorio sam joj da promeni neke stvari, ali prosto je nemoguće da se ona promeni skroz. Ali bih voleo da promeni nešto, bar tu patološku ljubomoru, to je vanserijski. Ja ne mogu da odem do kuće da ona ne pita gde sam ja ili da ne krene za mnom. Mene niko ne interesuje, ne zanima me... Ona je za mene ovde najlepša... Ali povredila me je, kao što sam ja povredio svoju ženu. Tako je i ona mene u nekim situacijama i to mi neće izaći iz mozga. Ne izlazi iz glave i neće izaći nikada... Sto puta sam joj rekao, nemoj da se daješ lagano, nemoj da te svako iskorišćava. Sutra će neko reći: "Bio sam sa Majom, ovo, ono", to je loša stvar - zaključio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.