AKTUELNO

Iz obližnje prodavnice priznaju da retko kada imaju priliku da je vide.

Pevačica Ana Nikolić nakon razvoda od Stefana Đurića Raste živi sa ćerkom Tarom sama u njihovom stanu na Voždovcu. Sada su njene komšije progovorile o Ani i otkrile kakva je ona zaista.

- Često imam priliku da je vidim sa ćerkicom Tarom. Baš je požrtvovana mama. Ranije, dok je Tara bila beba, nije je ispuštala iz ruku, stalno ju je nosila. Sada kada je odrasla, često znaju da prošetaju po kraju, do obližnjeg restorana, a Ana kada nas vidi popriča sa nama. Moram da priznam da baci uveke neku foru koja nam izmami osmeh. Mnogo je smešna dok priča u pozitivnom smislu. Niko nije očekivao da će biti tako požrtvovana mama. Svi smo mislili, imaće dadilje, neko će drugi brinuti o bebi, kada ono, suprotno. Baš nas je iznenadila i to lepo - kaže komšinica iz Anine ulice.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, E-Stock/Miloš Rafailović

Jedna starija gospođa takođe je u superlativu pričala o komšinici Ani.

- Naša Anči! Koliko je smršala, preterala je. Bolje da je ostala malo punija, ona je prava lutkica. A, i ovaj njen često dolazi, vidim besan auto se parkira. Uzme ćerkicu, budu po nekoliko sati zajedno i kada je vrati mala izađe iz kola sa nekoliko kesa igračaka. Nije bio on za nju. Njoj treba neki stariji, zreliji muškarac, da je vodi kroz život, da joj bude oslonac. Ovaj Rista, kako li se već zove, je mlad i pevač je, pa nikada nije bio kući. Često joj dolazi i majka i brat. Majka joj je kao devojčica. Tek kada sam videla njenu majku shvatila sam na koga je lepa Ana - priča ova starija komšinica, koja kaže da je često ispred kuće pa može da isprati sve što se dešava u dvorištu pevačice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ima i ona jednu ženu koja joj dolazi da joj čisti. Rekla bih da Ana ruča po restoranima, da ne zna da kuva. A i što bi kuvala, nije luda. Žena kao ona treba samo da bude lepa, da brine o sebi i detetu. Može da zaradi da se hrani po restoranima. Uvek vuče neke kese. Zna po najmanje pet, šest da izvuče iz automobila. Vidim je često kroz prozor da se fotka na ulici, pa se namešta, a ovim momcima iz zgrada oće oči da iskoče, ali niko nema hrabrosti da joj priđe. Uglavnom samo dečurlija traže da se fotografišu sa njom i to pretežno devojčice - kaže komšinica.

Iz obližnje prodavnice priznaju da retko kada imaju priliku da je vide.

- Često svrati da uzme voća i povrća. Baš je ljubazna. Ako ne žuri, onda zna da se ispriča sa nama. Uvek je nasmejana, nikada je nismo videli neraspoloženu, a zna i da ostavi bakšiš - naglašava prodavačica.

Autor: M.K.