AKTUELNO

Prestonička publika je ovo dugo čekala!

Grupa Đogani je posle skoro 20 godina nastupila u Beogradu. Vesna Đogani je tom prilikom ispred objektiva premijerne kamere progovorila na brojne aktuelnosti iz života.

Foto: TV Pink Printscreen

Od 2003. nismo nastupali u Beogradu, nije bilo prilike. Žao mi je što nije bilo prilike. Ali večeras me Beograd ispoštovao maksimalno, bilo je fenomenalno. Lakše je ići okolo, ali čini mi se da sam porasla i da sam spremna za Beograd i Beograd za mene. Pevala sam i Slađine i svoje pesme, objedinili smo taj opus dens pokreta devedesetih - priča Vesna.

Nakon ljubavne afere, u medijima se mnogo spekulisalo da li će njen i Đoletov brak nakon svega opstati. Oni nakon svega ipak imaju druge planove.

Idemo na more, razapeti smo između obaveza i nastupa, završavamo spot. Idemo na more, i tamo imamo nastupe - dodaje Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom osvrnula se na odnos sa svojim sinom i ćerkom.

Ona spada u novu generaciju koja zna sve oko tehnologije. Brzo kapira te stvari. Kontrolišem koliko je prikazujem, ali uživam kad se sa njom zezam i mislim da sam umerena u svemu, publici je jako zanimljivo. Moj sin podseća na mene, a ćerka liči na mene, ali karakterno je ista Đole. Talentovana je i ambiciozna i sa njom znaš na čemu si, dok je sin romantičan i veoma inteligentan i fenomenalna duša i ponosna sam i srećna što imam njih dvoje - zakjljučila je Vesna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Vesna Đogani