AKTUELNO

Ova sadašnja ljubav mi je letnja, mislim, kraj leta, ali jeste. Ne sećam se ničega pre ove – rekla je pevačica.

U novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal", reporter Nemanja Vujičić sastao se sa pevačicom Marijom Mikić i porazgovarao s njom o aktuelnostima u njenom životu.

Pa dobro, ne volim baš kad plaču kad pevam, ali mogu da plaču od sreće – našalila se Marija na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikićeva se zatim dotakla svoje nove pesme, "Jul", na koju je, kako kaže, veoma ponosna.

Znaš šta, ja sam letnje dete. Jul mesec je svakako poseban, što se tiče lepog vremena, odmora, zaljubljivanja, načula sam da se ljudi baš mnogo zaljubljuju u julu, pa sam odlučila da izdam pesmu – kaže pevačica kroz smeh.

Na pitanje koja je njena najveća letnja ljubav, pevačica je rekla sledeće:

Ova sadašnja ljubav mi je letnja, mislim, kraj leta, ali jeste. Ne sećam se ničega pre ove. Nisam verovala u to, ali moguće je. Pao je prsten, lepši nisam mogla ni da zamislim, to je sve bilo u njegovim stilu. Malo sam ga provalila, ali nisam baš znala da će taj taj, ali nikad nisam bila srećnija, uvek je pravi trenutak za to – kaže ona, a Nemanja joj je rekao da ima fore godinu dana da se uda ili se veridba poništava.
Stvarno? Nisam znala za to, hvala ti što si me obavestio, ali kako su krenule obaveze oko svega, valjda ću stići da se udam do sledeće godine – kaže Marija kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija se ponovo osvrnula na novu pesmu i otkrila kako se oseća nakon ulaska u "trending" listu.

Večeras radimo promociju pesme, mada je već krenulo stvatno ozbiljno. Mnogo mi je drago što se jedna pop pesma našla u trendingu u regionu, onako, potajno sam očekivala, ali nisam toliko verovala, jer ono što se trenutno plasira je mnogo drugačiji fazon od mene. Ne kažem da ne valja, ali to nisam ja. Bila sam malo skeptična, ali sam i dalje "furala" svoje, i evo, ušli smo u trending, nisam verovala, jutros su mi drugarice poslale, drago mi je da se ovakva melodija sluša i nadam se će biti još jače – priča Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila i da se u spotu za pesmu pojavljuje jedna posebna osoba.

Sve osobe u mom spotu poznajem, kao u svakom mom spotu. Jedna najbitnija osoba je moja baka, to je bilo po scenariu, nisam znala da li da je zovem, ona je ozbiljna žena, pitala sam je, ona je pristala jer je rekla da će da je vidi ceo svet... Bako, pozdravljam te – rekla je ona.

Reporter ju je za kraj pitao da li je istina da je Mikićeva u blaženom stanju.

Joj, nije. Volela bih, ali nije, stvarno. Nažalost još uvek ne – rekla je pevačica za kraj u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Marija Mikić