AKTUELNO

Priča o kojoj i dalje bruji javnost!

Ermina Pašović takođe je komentarisala iznenadni sukob Bore Santane i Nenada Aleksića Ša:

Sve što se to Milici desilo ovde, Bora je to teško podneo i ima potrebu da Milicu zaštiti i ulazi u sukobe zbog nje, mislim da je to zbog griže savesti. Njemu nije dobro kada ona uđe u konflikt. Bora je mesecima nervozan, za današnju situaciju je skroz kriv. Fran nije reagovao kad je Bora imao svađu sa Paulom, rekla sam mu da nije u pravu. Ja ne osećam da sam kriva, ali je Bori lakše da mene krivi za tu priču o Mireli - komentarisala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čula da si me napolju pljuvala - dodala je Milica.
Milica je mene potkačila u Igri istine i onda sam joj ja sve u lice sasula. Ja sam ogromno go*no, ali sam Milicu dosta štedela. Meni je žao Bore, jedina stvar zbog čega osećam grižu savest jeste da sam otkucala kod Milice da ima Bora neku devojku, tada sam izabrala njenu stranu, ona je to sve poslala fan grupama, da bi se opravdala za raskid i dokazala da ona nije kriva za taj raskid - nastavljala je Ermina.
I one prepiske sa Mirelom - dobacio je Bora.
Čula si se sa svim mojim dušmanima! Obrlatila si moju sestru - rekla je Milica.
Sestra ti je dušmanin? Evo šta govori Milica Kemez - šokirana je bila Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, Ermina me je ocinkarila, da sam bio u stanu kod Mirele - rekao je Bora.
Meni je stigla poruka od Mirele u kojoj me je pitala da li sam na Borinoj proslavi, jer je ona baš tada dolazila. Postoje snimci - objasnila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga