AKTUELNO

Rat bivših partnera!

Predstavnica sedme sile podigla je Filipa Cara i upitala ga je zašto Drvetu mudrosti nije odao tajnu o zadrugarki sa kojom je bio pre "Zadruge 4".

Reci mi, što nisi hteo da otkriješ tajnu Drvetu mudrosti sa kojom devojkom si bio? Kako to da ljubav prema Mini nije dovoljna da to otkriješ? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali ja to čuvam devet i po meseci, ako otkrijem, ponovo će biti haosa. I Mini smeta da se svađam ovde, a sigurno bi došlo do toga, a i prvenstveno mi je najbitnije da to podseća na neko drukarenje, cinkarenje - pravdao se Car.
Ti si sve i svašta rekao ženama, tako da to da otkriješ sa kojom si bio, naspram onoga što si uradio... - prokomentarisala je novinarka.
Da, ali to je sve što se izdešavalo u ovoj kući. A i to nisam rekao. Raznorazne stvari su se dešavala, a nisu onakve kako su bile prezentovane i to devojke ovde znaju. Pričao sam stvari koje su se dešavale pod kamerama, bubicama... Ali da nešto pričam od spolja, nikada nikom nisam govorio o tome, sve do svađe sa Aleksandrom. Jednostavno, nikad to ne bih izneo ovde i nikad neću. Čak i da ta osoba prizna - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada onda da lažeš - prokomentarisala je novinarka.
Ja sam imao i bolje ponude da drukarim, pa nisam, i ljude koji mi mnogo manje znače nego ta osoba. Mene samo jedna devojka zanima, a to je Mina. Ima ta jedna devojka o kojoj se priča, to ću je pred Minom pozvati i pitati je da li sam ispao čovek, jer nikad nijednom prijatelju nisam to rekao. Ja nisam rekao ni za dopisivanje sa Milicom banalno, a kamoli to -

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je rekla Anji da je ta zadrurka Ivana Marinković, sada ne znam da li je to istina, a on je za stolom aludirao na Milicu i uvek gledao u nju, pa pričao o tom Petrovaradinu. I valjda Nataša ima te prepiske. Ništa nisam slagala, on je svaki put aludirao na Milicu, pokazivao očima... Prosto, čovek baca ljagu na devojku. Možda ta devojka i ne postoji. Mada stalno aludira na Milicu. Napisao je na stolu Milica Car, priča o Petrovaradinu, pa priča: "Bio sam sa jednom devojkom na Petrovaradinu". Prosto više ne znam, možda je i izmislio da bi se zavrtela priča. A i rekao je jednoj osobi u kući za Milicu, ali ja to neću da kažem - istakla je Aleksandra Nikolić.
Nije Milica. Mi smo pod toliko kamera, da sam ja aludirao nešto ili nekome nešto spomenuo... Ako ova japanska konobarica aludira da sam ja aludirao na nekoga, neka kaže na koga - govorio je Car.
Ja neću da uplićem treću osobu u ovo, rekla sam šta sam videla i čula. Ja pričam ono što je on radio - dodala je Aleks.
Brus Li, ako već pričaš o tome, onda reci! - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da taj neko i ne postoji - smatrao je Lepi Mića.
Da, ispada da laže. Da li ćeš Mini reći ko je ta devojka kada izađete? - dodala je novinarka.
Naravno i ja javljam novinarima odmah! - poručila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je slagala da nismo imali oralni s*ks, a jesmo - poručio je Car Aleksandri.
Nismo imali - rekla je ona.
Ko god se pokriva pokrivačem i trlja se dole, za mene se k*rao, da li oralno ili ovako - istakao je Lepi Mića.
Ja se više ni ne sećam šta smo radili, to je bilo davno. Mi smo se ljubili. Jesmo bili prisni, imali dodire, ali nije bilo s*ksa, iako je gospodin želeo svaki put. Ako vas baš zanima, krenuo je da me gura u jednom trenutku, a ja sam se izvukla. Ne mogu da objašnjavam, neprijatno mi je. Ka dole me je gurao (da imamo oralni s*ks), ja to nisam želela. Nikakvog s*ksa nije bilo, ja bih rekla. Verujem da laže i za tu devojku, čim laže i za moje - dodala je Aleks.
S*ks nismo imali, ali je oralni bio više puta. Gde sam te gurao, kako sam te gurao... Dajte da vidimo tu gurku... Ja znam da si dobre volje lagano krenula sama - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Što lažeš, p*čkurino jedna? Majke mi moje, sestre mi moje, nismo imali oralni s*ks! Prosuo si tu priču po kući! Hteo si da me ukaljaš! Lažeš, smrade jedan, imaš 28 godina i lažeš, treba da te bude sramota! - poručila je Aleksandra.
Ti si se zaklela u majku i sestru da nisi imala oralni s*ks sa mnom? Gledaš me u oči, kuneš se u majku i lažeš za nešto što si radila na televiziji. Ideš sada grlom u jagode, kao što si nekad grlom u moje testise - govorio je on.
Pozabavi se devojkom i svojom vezu, a ne da lažeš ovde - istakla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.