AKTUELNO

Pevačica je dve decenije pošto se oprobala u „Tesnoj koži”, snimila još nekoliko scena za film koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Nije tajna da Zorici Marković osim pevanja odlično leži i gluma. Pre više od dve decenije se oprobala u filmu „Tesna koža”, a sada će publika imati priliku i da je gleda u filmu „Pored tebe”, nastavku ostvarenja „Pored mene” iz 2015. godine.

Naime, pevačicina uloga je kako kaže veoma zapažena, a ona je uživala u onome što radi. Međutim, kako kaže, profesiju ne želi da menja, niti da bilo kome krade posao.

Foto: TV Pink Printscreen

– Nisam se nikome nudila, sam reditelj Stevan Filipović i producent su me direktno zvali. Ta uloga koju sam dobila mi je legla što se kaže kao du*e na nošu. Nisam glumila sebe, imam veoma zapaženu ulogu, konstantno se pojavljujem u celom filmu – rekla je Zorica i istakla da se vrlo dobro snašla u svemu:

– Odlično sam se snašla, imala sam dozvolu da improvizujem i dodajem. Nisam tražila nikakvu nadoknadu, jer ja ne želim da kradem nekom posao i da se bavim glumom, ali sam prosto pristala da učestvujem jer mi se dopala tematika. Snimanje je završeno još u junu prošle godine, sada se pakuje, pa me očekuje premijera na jesen – otkrila je pevačica.

Foto: RED TV

Markovićeva je takođe i prokomentarisala da je ne zanima mišljenje njenih kolega.

– Ma koji će mi estradnjaci. Oni to osuđuju. To je za njih kao, ju. Svi su fini. Ja znam koga ću pozvati, pa ko hoće neka dođe. Znam da neće doći, jer je u pitanju ljubomora. Ja šta god da uradim oni pocrkaše od ljubomore. Ja da kupim kućicu u uradi sam i postavim negde oni bi to osudili. Zato ja ćutim i p***m, a njima želim sve najbolje u životu, daleko im lepa kuća – zaključila je ona za pomenti medij.

Podsetimo, u filmu „Pored tebe” će se pojaviti i čuvena britanska glumica Mirijam Margolis, koja je stekla popularnost zahvaljujći ulozi profesorke u filmovima o Hariju Poteru.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M.M.

#Zorica Marković