AKTUELNO

Uprkos svemu, ponosna je na svoju mezimicu i jedna čeka da je zagrli! Evo šta će joj prvo reći!

Jedna od najzapaženijih učesnica ''Zadruge 4'' koja je svojim vedrim duhom, atraktivnim izgledom i turbulentnim naletima emocija intrigirala javnost od samog početka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, danas se zabrinula kako će je narod u realnom svetu gledati nakon brojih potresnih priznanja i životnih ispovesti koje je iznela u najgledanijem rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Aleksandra Nikolić Aleks, došla je do samog kraja rijalitija, mnogi su je osudili da brojne poteze pravi kako bi što duže opstala u kući, ali uprkos svemu ona glavu drži gore i tu je gde jeste.

Iako su ona i Jovana Tomić Matora tokom 10 meseci imale turbulentan odnos i brojne razmirice, konačno su našle zajednički jezik, pa su poslednjih dana vrlo prisne, što mnoge zadrugare dovodi do zaključka da među njima postoji nešto više.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada se za Pink.rs oglasila i Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić, i u iskrenom razgovoru otkrila da li je ponosna na ćerkino učešće i šta joj zamera.

Gledam danas šta priča, zabrinula se kako će je ljudi gledati napolju kada izađe... Pa da li je ona normalna?! Dete moje, pa nisi ubila čoveka, šta si uradila?! Treba da se ponosiš sobom, a ne da sagneš glavu! Ona je dobar čovek na majku, ispašta zbog svoje dobrote, samo tako. Ali ja kažem neka ih, neka rade šta hoće - priča Slovenka.

Slovenka se ovom prilikom osvrnula na potencijalnu vezu Aleks i Matore.

Nešto se ona zamerila sa Matorom na žurki. Tada su se nešto kao poljubile, ali nema ništa od toga. Moje dete niti je lezbejka, niti je imala tih sklonosti. Ona ima super drugova i drugarica koji su skloni istom polu. Ja Matoru volim, ima ona dobrih vrlina, ali i loših. Ne bi Aleks sebi to nikad dozvolila, znam - priča Aleksandrina majka, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče plasmana, mislim da je Aleksandra zaslužila. Od početka su osuli drvlje i kamenje po njoj. Ne znam da li je taj narod lud, svi se foliraju sad pred kraj... Prvo što ću joj reći kada je vidim je da je ona moj ponos, da je moj život, moje sunce i moje sve. Majka njoj sređuje kuću, njen sprat, kupila sam joj stvari. Reći ću joj samo sine odmaraj, znam da će imati mnogo obaveza - zaključila je majka Aleksandre Nikolić za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Aleksandra Nikolić

#Slovenka Nikolić