AKTUELNO

Došli smo u posed fotografija i snimaka koji potvrđuju naša saznanja!

Nakon natpisa da uživa u ljubavi sa bivšom učesnicom rijalitija ''Zadruga'' i drugaricom svoje ćerke Maje Marinković, Natašom Moskvom, Radomir Taki Marinković, kako saznajemo, bacio je oko na mladu pevačicu, koja je takođe bila stanarka Bele kuće!

Foto: Privatna arhiva

U pitanju je Miroslava Mima Živković, koju je Taki, kako saznajemo, malo bliže upoznao na jednoj privatnoj proslavi prošlog vikenda. Majinom ocu se bivša zadrugarka toliko dopala da nije žalio para da peva samo za njega, te je za to zadovoljstvo Mimi dao bakšiš od čak 3.000 evra, koje će ona uložiti u svoj izgled, tačnije u silikone.

Foto: Privatna arhiva

- Taki je upoznao Mimu prošlog vikenda na proslavi kod prijatelja i ona mu se veoma dopala već na prvi pogled. Tražio je da mu peva na uvce njegove omiljene pesme, a sav novac koji je imao kod sebe iskeširao je na nju. Mima je od njega na proslavi za samo nekoliko sati uzela 3.000 evra, a te pare će uložiti u silikone. Dugo razmišlja da uveća grudi, pa joj je ovaj bakšiš o kakvom nije ni sanjala dobro došao da realizuje u skorije vreme tu svoju ideju. Taki i Mima su ostali u kontaktu, a da li je bilo nešto više između njih, to već ne znam - otkrio je naš izvor, a mi smo došli u posed fotografija i snimaka koji potvrđuju ova naša saznanja!

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.K.

#Taki Marinković