AKTUELNO

Iznenadila!

Mlada muzička zvezda, Anastasija Ražnatović, konačno je otkrila detalje svoje veze, kao i to kakav je njen partner, Đorđe Kuljić, s kojim je u vezi već pet godina. Pevačica uspeva da ga ne eksponira preterano, kako ona kaže, po njegovoj želji, i da svoj emotivni život čuva od očiju javnosti.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija, Instagram.com

Anastasija već izvesno vreme sa Kuljićem živi u Novom Sadu, ali pevačica se sprema i za novo životno poglavlje u Beogradu. Ipak, odluku svog dečka da se medijski ne eksponira, Anastasija poštuje, ali je došao trenutak kada je rešila da iznese istinu o svom emotivnom partneru. Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila poruku koja otkriva nepoznate detalje njene veze, kao i na koji način ona vidi svog izabranika.

- Zdrava veza je kad ti je dečko i najbolji prijatelj i porodica i dečko i dete i sve. Prosto, kad možeš da se ponašaš kao ti i da možeš da imaš milion i jednu verziju sebe i da svaku voli i prihvata – stoji u poruci kojom je Ražnatovićeva konačno otkrila svoj idealni odnos sa partnerom, sa kojim će uskoro stati na ludi kamen.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Autor: P.R.

#Anastasija Ražnatović

#Đorđe Kuljić