AKTUELNO

Očekivala je to!

Naredno pitanje postavila je Rialda Karahasnović za Jovanu Tomić Matoru.

U momentu kada ste se vas dve zbližile, to je bilo na Rajskom ostvu, a onda je bila svadba i pričale ste na tu temu. Meni nije jasno, ako si ti spustila loptu, a onda si ljubomorisala što je ona geldala Filipa poreko ogledala?
Nas dve se nikada ne bismo pomirile. Meni se dešava deža vu jer je ona gledala Cara više puta. Ona je meni zamerala sve što se dešavalo tada. A pravila je je budalom, Ona je meni mogla da kaže za esmocije sa Carem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišljenje o Kristini, MKilici Kemez i Bori - glasilo je pitanje za Sandru:
Mislim da sei se pogubila celom pričom. Ono sa Carem i Čorbom ti nije bilo potrebno. Ti si sjajna kao osoba koja deli i pomaže drugima, ali taj odnos sa Kristijanom ti nije trebao, a ni ono što je vezano za njega i nemoj da piješ - rekla je Sandra.
Što se tilče Bore, meni je Bora bio najveseliji zadrugar. Međutim on je mene jako razočarao svojim ponbašanjem i vređamnjem.
Milica Kemez zna da bude jako ogorčena, svaka ti člast koliko si vredna, ali previšće si besna na sopstveni život, udaraš nisko, a svaki savet shvataš loše. Milice ti imaš pogrešan način privlačenja pažnje, a zato imaš probleme ovde. Pešićka ti je rekla sve ono što je tačno, jer ti zbog tih ljudi gubiš ljude - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao ti me kometarišeš, stavila si dva lončeta pored kreveta, uzimala stvari, glumila, stipso jedna. Umesto da se opromovišeš ti si se zaigrala - govorio je Bora,
Sve svemu, nemoj ti meni da govoriš ništa, jer se vidi kao si se ti pokazao ovde - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga