AKTUELNO

Shvatio koliko mu znači!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Pušten je snimak na kojem Nenad Aleksić Ša skida sve uspomene sa Tarom Simov koje je imao iznad kreveta. Nakon snimka, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Ša:

Jesam ovo sam prvo uradio iz besa, a svi ti komentari kao ono "što Čorbica i ja nemamo onakve klipove'', ja sam mnogo ranije trebala to da skinem, jer što bih čuvao klipove sa osobom koja me ne voli - rekao je Ša.
Meni je jako drago što je shvatio te stvari, ja sam mu sve to govorila - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ono "samo nek se plaća" sam shvatio da me prozivaju da sam indijanac. Ja sam pravdao svaki njen postupak. Zamerao sam ja mnoge stvari, nisam ja budala, ispao sam glup. Ona đuska sa Majom u tom trenutku ide muzika, Mensurova pesma, a onda se to prenese njemu kako ona igra uz njegovu pesmu, Sve što su gledaoci pitali, bila je istina. Ja sam ispao kreten kada sam zamerao šorceve, ali mi je drago što sam povezao tolike stvari. Meni nije dobro kada vidim Tarine slike, mene sve ovde podseća na Taru. Ja mogu preko svega da pređem, ali preko ovoga neći, niti te priče sa Mansurom, tu je stavljena tačka. Ja sam tada napisao "Izvini Ivv", na taj način sam hteo da joj iz duše i iz srca kažem izvini, a znam da ona to nije zaslužila. Ona je jedna savršena, predobra osoba, koja ima zdravstvenih problema. Da bih mogao da živim sam sa sobom, ja se plašim da uđem sam u stan, a tamo me ne čeka Ivana. Živeću u tom stanu, ali videću da li ću moći da živim tu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga