AKTUELNO

Emotivno!

Miljana Kulić završila je u suzama nakon što je pogledala klip sa njenim uspomenama.

Ne sviđa mi se ništa! Ovo su blamovi Miljane Kulić. Od svih ovih partnera najviše sam volela Ivana - rekla je Miljana.
Dok si u bolnici i isčekivala porođaj jel si očekivala da možete biti porodica? - pitao je Darko Tanasijević.
Dok je bio sa mnom nije koristio alkohol. Bilo mi je teško. Najjaču emociju sam prema njemu imala. Volela bih da imam komunikaciju sa njim, da Željko ima oca. Nikad se nije udostojio da pozove da vidi ko čuva Željka, ja tako nikad ne bih mogla. Ove uspomene sa Zolom me ne zanimaju - pričala je Miljana kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da pričamo i o tome. Kada sumiraš sve situacije šta osećaš? Da li sa sigurnošću možeš da kažeš da su emocije prema Zoli nestale? - pitao je voditelj Darko Tanasijević, a Miljanu su savladale emocije i više nije mogla da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je jako specifična osoba. Mislim da je dosta stvari pogodilo, da se oseća kao odbačeno jagnje. Njoj ne mogu da zamerim ništa, mogu da zamislim kako se oseća, povređuje ljude jer su nju uvek povređivali, Treba da se posveti sebi i svom izgledu - prokomentarisala je Milica Kemez.
Izašla sam prošli put i pozvala sam njega, pitala sam ga jel hoće da vidi Željka. Rekao je kad krene kod devojke u Leskovac, tražio mi je njegove slike, na koje je samo napisao da je baš sladak. Oduvek sam želela da imam normalnu porodicu i da se srećno udam - pričala je Miljana.
Je l su prestale emocije prema Zoli? - pitao je Darko Tanasijević.
Jesu. Kad sam saznala da nikad nije pozvao moju porodicu. Da nema potrebu da pozove, mnogo me je to razočaralo - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažeš na Danijela? U kakvom sećanju ti je ostao? - upitao je Darko Tanasijević.
Kad me je Zola ucenjivao i govorio datume, ja sam iz inata njemu otišla u rehab. Nisam iz inata radila ništa, zaljubila sam se. Videla sam da je izgubljen slučaj, budaletina neka - našalila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga