AKTUELNO

Šok!

Protekle noći u "Zadruzi", tokom emisije "Pitanja gledalaca", Nenad Aleksić Ša je priznao da, dok je gledao svoje uspomene, najviše ga je pogodilo to što je video svoju bivšu suprugu posle 10 meseci, a tom prilikom je prokomentarisao i Mensura Ajdarpašića i Taru Simov i čuvenu rečenicu "Samo nek' se plaća". Ša je rekao da "Mensura boli uvo" ali da od Tare to nije zaslužio i da nije neko kome se treba smejati.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić nije izdržao, pa je na svom storiju odgovorio, a iako nije imenovao Ša, jasno je na samom početku da misli na njega.

- Zadnji put da pišem. Dragi preljubnici i svi učesnici... Da li vam je život rekao da ste vi odgovorini za njega sami? "Produktivci" iskusni biznismeni! Nije valjda da vam se omaklo tako lako. Posle krivite sve umesto da žalite što imate samo praznu glavu. E pa stvarno. Ustanete, hoćete da kažete sve i da pričate o svemu, a ne kažete ništa i nemate o čemu, gorite samo od želje da kažete nešto ne bi li delovao da ste pametni, elokventni i tako dalje - pisao je Mensur, pa nastavio:

Foto: Instagram.com/mennsssur

- Iako na trenutak interesantni, ali pak nakon par sekundi neartikulisani i konfuzni govornici bez konkretnog cilja, poente, zagonetnošću, jako monotoni i tipični, obični, sa prekidima u izlaganjima zbog neartikulacije u govoru, u agoniji ste. Da kažete nešto pametno, sa jako površnim i primitivnim nivoom izlaganja, govora, izgovarate mnogo gluposti i kažete sve o sebi.

Foto: Instagram.com/mennsssur

Kako će Ša reagovati kada vidi šta je Mensur ispričao o njemu, ostaje da se vidi.

Autor: N.V.