AKTUELNO

Otvorili se!

Milica Todorović sve stiže - i da radi, i da odmara! Nakon što je završila rad na novim projektima, lepa pevačica otputovala je s prijateljicama u Egipat, na zasluženi odmor, a provela se, kaže, sjajno.

- Fenomenalno! Pre toga sam uradila tri spota za nove pesme, bila sam jako vredna i mislim da sam zaslužila to uživanje - kaže Milica, a na pitanje da li su je muvali Egipćani kaže:

Foto: Instagram.com

- Niko me nije muvao, samo su mi dobacivali na plaži. Vikali su: "Zdravo, pet zvezdica". Oni su jako šašavi i harizmatični. Čuli su da sam ja pevačica, pa je svaki dan bilo ludilo. Pevala sam im po ceo dan.

Nekada su plavokosoj zvezdi iz Srbije Egipćani nudili kamile, ali ne i ove godine.

Ove godine nisu. Inače, ovo mi je treći put da idem u Egipat, prvi put sam bila pre deset godina s tadašnjim dečkom Radetom Kovačevićem. Sećam se da su mu nudili 12 kamila za mene, bili su u šoku. Mi smo se prvi put sreli s tim, a kod njih je to normalno.

Miličina nova pesma nosi naziv "Izgubila sam sebe", a u kojoj meri joj se to dešavalo?

- Postojali su i takvi trenuci jer život je takav da ideš malo gore, malo dole. Nekada te životne situacije razočaraju, pa onda padneš i budeš malo u "deprici". Moja mama ne voli tu reč i često želi da me udari kada joj to spomenem. Mada, brzo se dignem, ja sam pozitivna osoba.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Milica Todorović