AKTUELNO

Suza suzu stiže!

Nakon uspomena Marka Janjuševića Janjuša, on je ustao da komentariše klip u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za sve kriv, i za moj brak, uništio sam tu ženu koja je bila tu za mene uvek. Meni nije lako, a niko me ne razume. Ja volim Maju, ali imam prioritet. Meni je jako teško, ja nisam 9 meseci video moju Krunu. Povredio sam osobe koje nisu zaslužile, a i moju ćerku. Svestan sam ja svega. Mene čeka pakao, Ena mi ništa loše nije uradila a ja je uništavam. Ne mogu moje dete u oči da pogledam - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u osam zemalja živeli zajedno, ona je sve ostavila zbog mene. Ja sam sve sje*ao. Ja ne znam kako ću sve ovo preživeti napolju. Moj i Majin odnos nas je upropasto, ove scene ostaju za ceo život. Moje dete nikada nije dalo na mene, ona je jako inteligentna, ona ne da na mene, brani me, a ja šta radim, budalaštine. Moj jedni izbor je da odem van Srbije sa Krunom, a znam da je nemoguće jer bismo morali da idemo Ena, ja i Kruna a to je isto nemoguće. Maju sam zavoleo, ona me je koštala mnogih stvari koje nije smela da radi. Ona ne može bez mene, ali ne razume ništa. Meni niko nije preči od Krune, i niko me ne razume. Ja nisam našao Eni nijednu poruku da bilo šta loše uradim. Ni ona ni njena porodica, ljudi ona je divna žena. Ja sam sve nervozniji kako se bliži kraj, ne znam da li ću videti Krunu, ja se toga plašim - pričao je Janjuš kroz suze.
Ja moram da kažem da niko ne sme da se kune u dete kao roditelj - komentarisala je Nadica.
Jao Nadice, ja ne kažem to što želim, ja pričam u besu. Ja sam govorio da sa Majom neću biti napolju. Naš odnos nije normalan, koliko se loših stvari desilo i reklo. Meni je jasno što je Ena tako reagovala, a znajte da ću uvek u svim odnosima birati Krunu.

Foto: Printscreen YouTube/Bloomberg, TV Pink Printscreen

Da li te je Kruna nekada pitala nešto vezano za Maju? - upitao je Darko.
Nije me nikada pitala, ali je tražila da gasim Zadrugu uvek. Branila me je kad god je neko pokrenuo tu temu, ali sada ne znam šta i kako kada se potegne ta tema. Ja Enu razumem, nije normalno da neko gleda oca kako se bije u Zadruzi, ja Enu volim najviše na svetu, ona je meni rodila moju Krunu. Znam da Ena neće dozvoliti da Kruna bude sa mnom i nekim ko je bio u Zadruzi, ona ne da da naša ćerka bude u tom krugu - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga