AKTUELNO

Sandra Mitrović, ćerka direktora i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, večeras slavi 30. rođendan. Tim povodom upriličena je glamurozna rođendanska proslava.

Na rođendanu peva Oliver Mandić, a u momentu kada je krenula pesma "Odlazim, a volim te", Željko i Sandra Mitrović su zajedno i zaplesali, s obzirom na to da je ovo njihova omiljena pesma.

Video: Pink.rs

Svi su bili oduševljeni ovim prizorom, pa su uzeli mobilne telefone i snimali oca i ćerku koji su sve vreme imali osmehe na licima, dok su blistali u elegantnim odevnim kombinacijama.

Željko Mitrović se oglasio na Instagramu ovim povodom i poručio:

Proslavljamo rođendan moje Sandre, pa nam Oliver peva našu omiljenu pesmu, ali pošto je Oliver danas dobio orden traži da ga oslovljavamo sa Vitez ili Ser, a ne sa Oli, i to je ok ali brate to što traži da mu naslikamo portret u prirodnoj veličini, malo je to much! - napisao je Mitrović.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Podsetimo, Sandra Mitrović je najstarija ćerka Željka Mitrovića. Pre dve godine ispunila je svoj san kada je diplomirala na prestižnom univerzitetu "Kolumbija" u Njujorku gde se školovala na odseku filmske produkcije u kojoj je veoma uspešna.

Foto: Pink.rs

Sandra je i tokom studija beležila velike uspehe na filmskim festivalima. Na Međunarodnom filmskom festivalu u San Dijegu film Sandre Mitrović proglašen je najboljim stranim kratkometražnim filmom.