AKTUELNO

Jedan od najuticajnijih evrovizijskih portala "Eurovision on Top" danas je objavio da je nova pesma Zdravka Čolića "Mala" na vrhu liste "TOP 20+5" u konkurenciji izvođača iz cele Evrope.

Portal "Eurovision on Top" koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije uvrsto je Čolićevu novu pesmu "Mala" na listu "TOP 20+5" noviteta. Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine sa pesmom "Gori vatra", evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pomno prate rad Zdravka Čolića.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Zahvaljući glasovima svih onih koji vole pesme popularnog Čole, njegov aktuelni singl "Mala" od danas je na prvom mestu ove top liste. Iza sebe, Zdravko je na listi ostavio brojna popularna imena poput ovogodišnjeg evrovizijskog pobednika Salvadora Sobrala, Helenu Paparizo, Laru Fabian, Ruslanu i druge.

Novi singl "Mala" Zdravko je objavio na svoj rođendan, 30. maja, a spot za ovu pesmu u kome jednu od uloga tumači i poznata glumica Jelena Gavrilović pobrojao je brojne pozitivne komentare.

Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Radujem se i drago mi je što za rođendan publici poklanjam novu pesmu i spot. U planu je da petnaesti studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, a koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima - rekao je tada Čolić.

Sada je jasno da će novi album jednog od naših najvećih muzičkih zvezda zainteresovati ne samo regionalnu, već i svetsku javnost.

Pink.rs

#Evrovizija

#Zdravko Čolić

#pevač

'