AKTUELNO

I dalje je pod velikim utiskom 'Zadruge 4'! Rijaliti mu ušao pod kožu!

Popularni TikToker, Nenad Lazić Neca, poslednji je koji je napustio imanje ''Zadruge 4''.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegovo višemesečno učešće u najgledanijem rijalitiju na Balkanu ispratile su brojne intrige, životna priznanja, svađe, ali i neuzvraćena ljubav. Neca je sada nakon šti su mu se slegli utisci ekskluzivno za Pink.rs dao veliki intervju, i progovorio o porodici, zadrugarima i svom učešću uopšte.

Pomalo sam melanholičan, ali i uzbuđen jer ne znam šta me sve čeka. Iskreno, malo mi nedostaje rijaliti, jer to je navika, uđe ti pod kožu. Najviše mi nedostaje Mišel Gvozdenović i možda malo Jovana Ljubisavljević - započinje TikToker.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je za vođu postavio Mišela, ovom prilikom otkriva da li je zadovoljan njegovom raspodelom budžeta:

Podelio je onako kako sam mislio da će podeliti. Ne sviđa mi se to što je Bora Santana pokazao sujetu i tu. Videćemo šta će biti napolju, ali gledajući naše klipove, vidim da sam ja kriv - dodaje bivši zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Borom Santanom i Milicom Kemez je imao brojne razmirice tokom boravka u Beloj kući, a evo kako sada govori o njima:

Iskreno u ovim trenucima i ne razmišljam o njima. Moja majka je već tužila Boru, ali ukoliko Bora nastavi da spušta loptu kako bi se te tužbe povukle, moja majka to neće uraditi. Neće povući tužbe! Sad kad mi se slegnu utisci, kad vidim klipove, i apsolutno sav teret, bio ja kriv ili ne, preuzimam na sebe. U suštini sav teret je na meni. Umesto da bude egal, da budemo 50-50, greška je samo moja - priča Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkriva kako njegova majka Milena i brat gledaju sada na njegovo učešće i kako je protekao susret i razgovor sa njima:

Prvo pitanje koje su mi postavili je ''Da li si gej?''. Imam samo da kažem da je to bila moja igra, koja se meni na kraju obila o glavu. Naučio sam lekciju da sve što poželiš drugima, vrati ti se. Ta moja igra je koštala i mene i moju porodicu mnogo - priča Nenad i nastavlja:
Ja sam Boru od početka voleo kao brata, kao nekog ko je trebalo da mi bude uzor. Međutim, shvatio sam da po komentarima ljudi na početku, da sam bio favorizovan od strane naroda, ali kad je počelo moje druženje sa Borom, shvatio sam da sam izgubio veliku podršku i da sam omražen. Ona je moja najveća greška u Zadruzi - zaključio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva i ko ga je najviše razočarao iz ''Zadruge 4''.

Video sam da me ogovarala Jovana misica. To stvarno nisam očekivao. Razočarala me jer kada sam se onesvestio, ona je prevrnula očima i rekla da sam folirant, a meni je stvarno bilo loše. Jovana dosta toga radi zbog Stefana, mislim da ga voli, ali pravi greške. Uvideće to kad izađe napolje. Ja im držim fige da opstanu - dodaje Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je otkrio svog favorita za pobedu:

Voleo bih da Mišel Gvozdenović pobedi! Ima velike šanse - zaključio je Nenad Lazić Neca za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Nenad Lazić Neca