AKTUELNO

Ne jede ništa, smršao je čak 16 kilograma!

Radomir Marinković Taki, otac kontroverzne učesnice "Zadruge 4" Maje Marinković, neprestano prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, a teško podnosi sve stresne situacije kroz koje prolazi njegova ćerka u turbulentnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Taki, koji je ljuti protivnik njihove veze, više puta do sada govorio je za medije da mu teško pada kada gleda "kako mu se ćerka kida" zbog Janjuša, a već duže vreme se sve odražava i na njegovo zdravlje.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su sinoć Maja i Janjuš, za divno čudo, bili mirni i nisu priređivali scene, Takija je, po svemu sudeći, "stiglo" sve ono što se dešavalo prethodnih dana i odrazilo mu se na zdravlje, o čemu govori i fotografija na kojoj se vidi da mu aparat za merenje pritiska pokazuje povišen pritisak - čak 191 sa 119!

Foto: Instagram.com

Pozvali smo Takija kako bismo proverili kakvog je zdravlja, a iako je zvučao veselo, priznao je da nije baš najbolje.

To sam jutros bio kod doktora, primam infuzije, nije mi dobro, svaki dan primim po jednu bocu! Doktor mi je dao tablete, izgubio sam totalno apetit, ne mogu ništa da jedem... 16 kilograma sam izgubio. Stresno mi je da gledam kada se svađa i pravi scene, ipak je to moje dete - kaže Taki za Pink.rs i dodaje da jedva čeka da vidi svoju mezimicu.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Maja Marinković

#Taki Marinković