AKTUELNO

Ovonedeljna autorska emisija Ognjena Amidžića se ne propušta.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ očekuje vas i ovog utorka uživo od 22:10 časova na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink. Ovog utorka očekuje vas prava ekskluziva – po prvi put nakon rođenja ćerke, kod Ognjena Amidžića u studio stižu Luna Đogani i Marko Miljković. 

Jedan od retkih primera ljubavi iz rijalitija koje su opstale i u spoljašnjem svetu su upravo Luna Đogani i Marko Miljković. Iako su tokom dve sezone „Zadruge“, gde su i započeli vezu, imali zaista turbulnetan odnos, te su neposredno pred Markov ulazak u treću sezonu i raskinuli, čini se da su ipak uspeli da se izbore za svoju ljubav. 

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Luna i Marko vezu su započeli u drugoj sezoni i imali su veoma stabilan odnos sve do raskida. Onda se dogodio Markov ponovni ulazak u rijaliti, zbližavanje sa Jelenom Pešić, a onda i Lunin ulazak. Iako su svi mislili da je raskid definitivan, njih dvoje su se isto vreme pomirli, a onda su usledile turbulencije: Lunin odnos sa Gastozom, ulazak njene majke Anabele Atijas koja nije pdržavala ovu vezu i brutalni sukobi. Međutim, iz svega su Luna i Marko izašli ruku pod ruku, a onda su usledile još lepše vesti. 

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica „Zadruge 2“ i njen izabranik sredinom oktobra 2020. godine objavili su svima radosnu vest – da će postati roditelji. Kao i uvek, mediji su u stopu pratili njihov život a Luna je sa Markom uživala u trudnoći. Neposredno pre rođenja ćerke, Luna i Marko izgovorili su sudbonosno „da“, a onda je 16. maja Luna na svet donela ćerku Miju i usledilo je pravo slavlje porodice Miljković i Đogani.

Foto: Instagram.com/luna_djogani

Sada, nešto više od mesec dana nakon porođaja, Luna i Marko kao novopečeni roditelji dolaze u „Amidži šou“! Po prvi put, Luna i Marko govoriće o tome koliko im se život promenio otkako su postali roditelji, šta je Mia promenila i da li će se ostvariti Markova želja da uskoro dobiju i drugo dete. Popularni rijaliti učesnici osvrnuće se i na sve aktuelne teme – kakav je Markov odnos sa Anabelom, da li ima izgleda da će se pomiriti, ko im je od bivših zadrugara čestitao na prinovi, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

Ognjen je za ovaj par spremio i lude igrice i izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 29. juna uživo od 22:10 časova samo na TV Pink.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija

#voditelj