AKTUELNO

Za njega nema krize!

Popularni pevač Slobodan Sloba Radanović koji se proslavio svojim turbulentnim ljubavnim aferama u ''Zadruzi 1'', ali i kroz muzičko takmičenje ''Pinkove Zvezde'', sada je jedan od najuspešnijih pevača na javnoj sceni, te neprestano puni splavove i klubove širom Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je za emisiju ''Premijera'' progovorio o povratku na scenu.

Sad smo svoj na svome! Krenuli smo da se družimo sa publikom, meni je ta energija mnogo nedostajala, jer me puni pozitivom. Mnogo volim da nastupam u Beogradu, možda mi je to i omiljeno mesto za nastupe - priča Sloba, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Otkriva i na koju pesmu mu publika najbolje raguje prilikom nastupa:

Definitivno ''Samo jednom srce voli'', na tu pesmu svi odlepe i padnu u trans. Ako hoću mogu svaki dan da radim, toliko je potražnja velika, pa sigurno do novembra. Poslednjih nekoliko nastupa je toliko dobra atmosfera, da nisam morao ja da pevam, sve su sami pevali - priča Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom ekskluzivno je otkiro i da izdaje novi album, sa 8 pesama različitih žanrova, tako da će za svakoga biti ponešto.

Snimio sam osam novih pesama, osam spotova, sad je to sve polako u pripremi, ceo album takoreći. Početkom jula to treba da izađe. Gledao sam kao celinu da zaokruglim, da se svako pronađe na tom albumu, zato ću izbaciti sve pesme odjednom, tako da će biti za svakog po nešto - otkriva Sloba.

Autor: M.M.

#Sloba Radanović