AKTUELNO

Pomalo mistična!

Popularna pevačica Milena Ćeranić proslavila se u jednom muzičkom takmičenju, a potom i u rijalitiju ''Farma 2''. Ona godinama intrigira javnost i puni splavove i klubove širom Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada se vratila nastupima, pa ispred objektiva premijerne kamere otkrila je koliko joj je sve nedostajalo, ali i čemu se nikako ne raduje.

Zaista je divan osećaj vraćati se polako, još uvek nije u fulu, ali biće nadam se kada se ljudi opuste, uđu u kondiciju i vrate se u normalu. Ako nema prakse, glasne žice su drugačije, osetljive, brzo promuknete, a o štiklama da ne govorim. Ja srećom kupujem udobnu obuće i štikle u kojima mogu da skačem i stojim kakao treba, i da me ne boli niša - priča Ćeranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Već duže vreme nemam pesmu koja će dobro da me zaintrigira, nisam je našla još uvek. Ja se spremam za nešto što će tek doći, ali još uvek nemam pesmu o kojoj bih mogla da pričam - dodaje Milena.
Ne umem da foliram i onda sve što foliram i sve što je fejk kod mene deluje jako odbojno na ljude i publiku - otkriva Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom priznala je da je jedna svetska zvezda oduvek bila njen uzor i privlačila joj veliku pažnju:

Jedina osoba koju sam onako gotivila kao klinka i koju pratim dan danas, volim da vidim i kako đuska... Nije ona neka vrsna pevačica, ali je jedna odličan paket i glumica i plesačica i pevačica, a to je Dženifer Lopez. Volim taj latino, ona mi je slatka, sve ima, vatrena je - priča pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za kraj je progovorila o onome što sve interesuje, a to je njen emotivni status o kom se godinama neprestano polemiše u medijima.

Ako kažem da sam emotivno zauzeta, jesam emotivno zauzeta. Teško da sam ja nekad emotivno slobodna, pa ko ugrabi priliku - zaključila je Ćeranićeva.

Autor: M.M.

#Milena Ćeranić