AKTUELNO

Nikad iskreniji!

Filip Car naredni je bio na intervjuu kod Darka Tanasijevića, gde je komentarisao raskid sa Sanjom Stanković i pomirenje sa Minom Vrbaški:

Mislim da smo uništili jedno drugo (Mina), kasnije smo menjali partnere, sve nam ovo nije trebalo. Plašio sam se da je ne zavolim previše, a jesam, stvarno ne mogu objasniti. Ja sam zaljubljive prirode. Meni bi najbolje bilo ovako kako je sad, voleo bih joj i van pokazati da mi je žao, više imam u glavi da napravim nešto prema njenoj porodici, da oni vide to moje kajanje, imam neke filmove u glavi - počeo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše sam se fokusirao na žene, zato što mi je dosadno. Stalno mi se nametalo kako sam ja povredio Sanju, a videli smo klipove i šta je ona radila, nije ni ona bila ispravna prema meni, jer nije sa mnom dogovarala ono oko trudnoće, ja sam za crnim stolom sve to saznao, nisam znao šta me je snašlo. Napravila je od toga igru i sprdnju. Minu volim na taj neki lud način, voleo bih i nešto lepo napraviti za nju, neki zadatak - priznao je Car.

Zatim se osvrnuo na sinoćnu emisiju "Karaoke obračun" i komplimente od strane Jelene Pešić:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Jelene Pešić tiče, mene takav tip devojke zaobiđe, samo sam u nju gledao, ona je za mene čudo, voleo bih biti prijatelj sa njom i bilo šta drugo - govorio je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga