AKTUELNO

Ako neko ima neki interesantan i buran život, to je onda on – kaže Ivana.

Pevačica Ivana Selakov bila je specijalni gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal", u kojoj je otkrila šta sprema za letnju sezonu, pa se dotakla i kolege, Ace Lukasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica se na samom početku gostovanja dotakla prethodne večeri. Naime, Ivana je nastupala u jednom lokalu, pa je zbog dobre atsmofere - promukla.

Svi smo se uželeli, i mi i publika, malo sam promukla, legla sam u 6 jutros, ustala u 8, ali sinoć je bilo fenomenalno, žao mi je da stanem kada vidim da je publika željna, pa smo produžili satnicu nastupa – priča ona, pa nastavlja:
Tokom ovih godinu i po dana, izbacila sam pesmu ali to je bilo spremno pre korone. Nema novih pesama, i kompozitori su se malo ulenjali, tako da jedva čekam da se pojavi neka dobra pesma – kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je otkrila i da uskoro izlazi nova duetska pesma sa pevačem, Acom Lukasom, koji je njen dugogodišnji prijatelj.

Posle tri dueta sa Lukasom, nedavno smo se spojili uživo u jednoj emisiji i vratili smo tu neku energiju, slažu nam se boje glasa, baš nam je bilo drago što ponovo pevamo zajedno i rekli smo: "Vau, što je ovo dobro, šteta što još nešto ne uradimo", pa smo došli do ideje da ponovo nešto napravimo, dogovor je pao. Biće nešto interesantno, ne mogu da pričam o čemu se radi, ali nas dvoje kad smo u duetu, tu nema greške – otkriva Selakov, pa dodaje:
Znamo se više od 15 godina, bila sam s njim i kad je bio u drugom braku, i u trećem braku... On je prava rok zvezda na našim prostorima, ako neko ima neki interesantan i buran život, to je onda on – zaključuje Ivana u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Ivana Selakov