AKTUELNO

Teodosić se za svadbu pripremao kod kuće u društvu svojih prijatelja i kolega, pa se iz svog doma odvezao do restorana i zakleo glumici na večnu ljubav.

Košarkaš Miloš Teodosić juče je rekao sudbonosno ''da'' glumici Jelisaveti Orašanin, a iako se pričalo da će svadba biti po sprskim običajima, njih dvoje su se jedan drugom zakleli na večnu ljubav na drugačiji način.

Naime, Miloš je juče ustao ranom zorom i odveo Jelisavetu na doručak i kafu, posle čega je glumica otišla da se sprema u restoran u kom je bila organizovana ceremonija i venčanje.

Teodosić se prirpemao kod kuće u društvu svojih prijatelja i kolega, pa se iz svog doma sa Čukarice odvezao do restorana i zakleo glumici na večnu ljubav.

Iako se pričalo da je Miloš zabranio fotografisanje svadbe, gosti su ipak objavljivali fotografije na društvenim mrežama, a kada je video da svi to rade, i on je objavio nekoliko.

Međutim ono što je vrlo interesantno jeste činjenica da ni na jednoj fotografiji Teo ne pozira sa svojom suprugom. Zapravo, Jelisavete nema uopšte na fotografijama koje je objavio, ali je zato kuvar u prvom planu.

Ipak, sudeći po ostalim fotografijama, čini se da im je svadba bila zabavna i romantična.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'