AKTUELNO

Emotivno!

U toku je Karaoke obračun u Zadruzi. Naredna koja je nastupala bila je Miljana Kulić. Ona je probušila balon i izvukla pesmu od Ceca - Nagovori.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nastupa, reč je dobio stručni žiri.

Dobro veče lutkice moja. Odlično si otpevala i odigrala. Mici nemoj da dozvoliš da te neko isprovocira, šta god ti pričali o meni i tati. Svi su ljubomorni na tebe. Namerno te omalovažaju. Ja znam koliko si čista i pedantna, ti si moja lutkica i čistunica. Nemoj više nikog da si mi dovela na kafu, to su sve ološi! Nemoj da vučeš nikoga na leđima. Pamet u glavu - rekla je Marija.
Jedva čekam da te zagrlim i poljubim - pričala je Miljana kroz suze.
Ti si moj heroj. Retko ko bi izdržao, smradovi - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da sam ja tebe volela, a ti mene nikako nisi. Ti si osoba kakva se neće pojaviti. Frizura ti je top. Ide sunce posle kiše, glavu gore - rekla je Jelena.
Ne zna se broj ljudi koji je plakao zbog vas dve. Neću da kvarim momenat, ali i vi ste vređali nečije ćerke - odbrusila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se osvrćem na svađe i podsećam na ružne trenutke. Složiću se sa Jelenom, super ti stoji kratka kosa - bila je kratka Ana Korać.
Znaš da sam se pokajala - pravdala se Miljana.
Nećemo da pričamo o tome - prekinula je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ti je potrebna rijaliti penzija. Tvoj nastup je uvek spektakularan. Rekla si da sam ja institucija za neke, tako si i ti - prokomentarisao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga