AKTUELNO

Žestoko!

U toku je Karaoke obračun  u Zadruzi. Naredni je nastupao Nenad Aleksić Ša. On je probušio balon i izvukao pesmu od Nataše Bekvalac - Original.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam videla kako sediš zamišljen, odmah sam rekla da si u muškom klimaksu. Posle ovoga niti me zanima kako pevaš, niti da komentarišem. Za mene si dno! Prva sam komentarisala tvoje bljuvotine, treba da te bude sramota na izboru i šta si uradio svojoj ženi. Šta misliš da te neko čeka raširenih ruku? Ostao si bez novca, slave, bez imena. Tvoj nadimak "Ša" kome to vredi? Treba da uđeš u sledeći rijaliti. Varao si ženu i van rijalitija, nego žena nije znala. Dno! Mislim da je za nju veliko razočarenje i sramota! Nemaš pravo glasa, najgori si, pokazao si najgore, obrukao si sve, a i svoju porodicu. Trebala je da uđe da te napravi na majmuna, za bolje nisi - žestoko je komentarisala Marija.
Neću puno komentarisati, neka me narod osudi ali ja vidim i osećam da si ti dobar čovek. To je sve - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, toliko te gaze da sam ja baš zbog toga počela da te gotivim. Ne bih gazila magare dok je u blatu. Ti ne prestaješ da me šokiraš. Taman sam očekivala da se boriš za Taru, a ti se izviniš ženi - komentarisasla je Ivana Šopić.
Radim kako srce kaže, što bih voleo u prazno? - dodao je Ša.
Gde si brate napaćeni? Žao mi je zbog svega što se izdešavalo. Pružam ti podršku, žao mi je kad vidim da plačeš. Ružno je to što si uradio, ali izdrži dok ne izađeš napolje. Super nastup, dobra energija - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećaš se kako je meni bilo u Zadruzi 2, kako si me gazio, a sad se tebi to dešava - započeo je Čolak.
Ti si bio taj koji je nekoga maltertirao, ne možemo da se poredimo - odbrusio je Ša.
Pričao si o principima, a napravio si još goru stvar - nastavio je Bane Čolak.
Rekao sam da nikoga ne osuđujem za preljube, da to može svakome da se desi, nema poente ni smisla to što pričaš - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga