AKTUELNO

Opa!

Filip Car je bio sledeći takmičar u Karaoke obračunu, a pesma koju je on izvukao bila je Dva dinara druže, grupe Riblja Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov nastup možete pogledati u nastavku.

Usledili su komentari stručnog žirija, a prva je komentarisala Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja smo povezani. Ja sam ovo pesmu pevala prošle godine. Inače sada moram da ti kažem ovo, čula sam da si ispitivao Boru o meni, koje sam godište i da li sam slobodna. E pa ovako, '89 sam godište i slobodna sam, a sada ja moram da te pitam sa kojom si ti devojkom bio, a ona i ja imamo zajedničke prijatelje iz Novog Sada. Šalu na stranu, ti si meni super, ja tebe obožavam, sjajan si, ali budi sam. Ja moram da kažem da bih se družila sa tobom, mada bih ja mogla da budem Carica - rekla je Jelena.
Care ako imaš pare, i ja bih bila sa tobom - ubacila se Šopićka.
Jeleni hvala puno i jedva čekam da se družimo - rekao je Car.
Care ja sam se šalila, samo moram da ti kažem da nisi trebao onako da se ponašaš prema Mini, ostavio se toga, i misli na svoju porodicu - rekla je Šopićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Care ti si pravi Car. Mislim da bismo se ti, Jelena i ja sigurno družili - rekla je Ana, kada se u toku nastupa pojavio Janjuš u kadru, a ona mu mahnula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te baš gotivim i sjajan si - rekao je Bane.
Filipe ti bi bio jako zanimljiv da si bio sam, mlad si uživaj, a nisi trebao da vređaš te devojke, sam si ih birao, a sve si znao o njima. Bolji si kada si sam, kada nisi u vezi, harizmatičan si mnogo, ali kao majka ti kažem nemoj onoliko da vređaš. Izaberi pravu devojku i posvetio joj se. Pokušaj da me poslušaš ne treba ti ni to ni alkohol. Mnogo mi je drago što ste ti i Miljana ostali u dobrom odnosu. Ti imaš jako dobru dušu, pokaješ se posle svega, ali neće uvek to da prizna. Nisi se pokazao kao pravi momak, ali od mene ćeš dobiti visoku ocenu jer sam pristrasna zbog druženja sa Miljanom, i tebi ću oprostiti neke reči koje si rekao - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala vam svima, a najveći pozdrav za Jelenu - rekao je Car.

Darko Tanasijević je tražio Caru da bira između Ane Korać, Ivane Šopić i Jelene Pešić, sa kojom bi bio na romantičnoj večeri, a Car je rekao da bi želeo sa Pešićkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga