AKTUELNO

Jelisavetinom bivšem očigledno ne prija čitava fama oko venčanja, pa je rešio da se skloni.

Svi domaći mediji bruje o svadbenom veselju glumice Jelisavete Orašanin i slavnog košarkaša Miloša Teodosića. Međutim, Jelisavetinom bivšem dečku, glumcu Vuku Kostiću očigledno nimalo ne prija čitava fama oko venčanja, te se na vreme povukao.

Naime, Vuk je pre nekoliko dana spakovao kofere i otputovao u rodnu Crnu Goru, gde je i odrastao pa se, samim tim, tamo i najbolje oseća, a tropske dane provodi u na plažama i okolnim kafićima sa bliskim prijateljima.

Mladenci, kao i gosti na njihovom slavlju sjajno su se provodili, a veseli mladoženja je čak u jednom trenutku zapevao pesmu ''Ja bez tebe ne mogu da živim'' koju u originalu izvodi Halid Bešlić, a koja je snimljena za potrebe serije u kojoj jedne od glavnih uloga igraju upravo Jelisaveta i Vuk. Poznato je da je ta pesma postala jedna od Kostićevih omiljenih, a izgleda da glumac i košarkaš osim ukusa za žene imaju i isti ukus kada je o muzici reč.

Foto: TvPink Printscreen

Po svoj prilici, Jelisaveti nije bilo nimalo svejedno dok je slušala ovu pesmu u izvođenju svog supruga, i to na njihovoj svadbi!

Foto: Printscreen Youtube

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Pesma

#Vuk Kostić

#glumica

#svadba

'