AKTUELNO

Evo šta mu je poručio!

Nenad Lazić Neca se uplašio da će ove nedelje biti izbačen iz "Zadruge", zbog čega je napisao oproštajno pismo Bori Santani. Večeras je priznao da je pismo predao Jovani Ljubisavljević, koja je trebalo da preda pismo Santani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je pisanje pisama strogo zabranjeno u "Zadruzi", obezbeđenje je oduzelo pismo Jovani, a Pink.rs vam ekskluzivno donosi sadržaj Necine poruke, koju možete pročitati u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Boru od Nece. Pročitaj ovo, sve ćeš shvatiti!Ne sudi. Knjigu ne treba gledati u korice, beć u untrušnjasto. Shvatićeš samo ako budeš čitao srcem, a ne očima i mozgom. Možda si odmah sad posumnjao u sadržinu, ali ćeš shvatiti ako uključiš trun empatije. Neca - započeo je Neca.

Foto: Pink.rs

Hej, danas ću biti nominovan, znam to, i spremi se na to. Već dugo vremena posle našeg poslednjeg sukoba planiram da ti priđem i ispričam sve. Nisam imao hrabrosti za to. Napraviću kratku retrospektivu mog rijalitija i kako sam zamislio i šta je ustvari uticalo na moje samopouzdanje. Ušao kao tinejdžer i i imao velika očekivanja. Znao sam da ću se dopasti ljudima i znao šta me je Drvo forsiralo. Međutim, dozvoljavam da svi gaze po meni, jer nikad pre nisam imao takve situacije. Prvi put se susrećem sa surovošću i zlobom. Znaš i sam kakve sam životne situacije imao, da sam odrastao uz puno ljubav. Nisam hteo da me ovi ljudi ponižavaju, govore da ne vredim i onda sam dosta ćuteo i trpeo uvrede. Ušao si ti, pružio podršku, osetio sam konačno da imam druga. Još si rekao da ćemo da pravio šou. Bilo mi je drago. Otvorio sam ti se, ispričao sve o sebi, smatrao sam te bratom (onaj pokojni kojeg nikad nisam upoznao). A i mama je rekla da u poslednjem pozivu to, dok se nismo posvađali. Plačem sada jer sam razočaran u sebe, a tebe žalim Hoću da ti kažem da se nikad nisam zaljubio u tebe, beć sam to uradio, ne zbog kadra, nego zbog situacije kada si iz svoje sprdnje nesvesno, možda i svesno sprdao mene,te sve učinio da ti pokažem kako je to kad se neko sprda na tvoj račun. Uticalli smo obostrano da nemam samopouzdanja, zato sam i upao u depresiju, spavao do kasno i izgubios ve honorare. Sve sam upropastio. Najviše mi je krivo što nisam uspeo da ostanem do kraja, jer bi me to diglo i što nisam sačuvao svog brata (tebe). Nikad ništa nisam radio zbog rijalitija, već iz svoje slabosti. Probaću da zamolim moje da te ne tuže, ali se nadam da ćemo se naći i popričati na ovu temu. Krivo mi je što nismo napravili šou i što sam pokazao sve ono što ja nisam (drčan, bezobrazan i bahat), već onakav kakav si me upoznao na početu (neiskvaren, nežan, neiskusan i osećajan). Ako budem ušao ovde opet, postaraću se da to pokažem, nadam se da ću pokazati svoje plemenite osobine. Zavoleo sam i tebe i Micu, žao mi je kad se svađate. Želim da rešite to. Sećaš se kada sam te zagrlio i plakao na tvom krevetu i rekao "Nemoj da me mrziš". Žao mi je što si me zamrzeo. Izvini što je onaj pravi Neca postao onaj lažni., koji je neke stvari radio iz slabosti i. Ne psuj, ne vređaj, ne budi sujetaj, to ti je loše. Budi onaj stari Bora, a ne ovaj monstrum u koga si se pretvorio. Eto, sve ovo sam želeo da znaš i volim te, kao brata. Vidimo se uskoro - glasilo je pismo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.