AKTUELNO

Ostrvili se na nju!

Pevačica Ana Nikolić trenutno uživa sa ćerkom Tarom na odmoru u lukusuznom letovalištu u Turskoj, a pored komplimenata na račun pevačicinog izgleda, nižu se i kritike - da je premršava. Ana je pozirala u leopard minijaturnom bikiniju, a preko je imala ogrtač, ali se bez obzira na to jasno vidi kako izgleda njeno telo nakon što je drastično smršala.

Foto: Instagram.com

U prvom planu su pevačicin ravan stomak i duge noge koje mnogi komentarišu. Naime, mnogi zameraju Ani da je preiše smršala i savetuju je da pojede nešto.

"Premršava si, jedi nešto", "Kost i koža samo", "Ljubomorni su, pa im smeta što si mršava", "Jezivo mršava", neki su od komentara.

Zahvaljujući operaciji smanjenja želuca i treninzima Ana je smršala skoro 50 kilograma. Ona je u jednoj emisiji ranije govorila o kilaži i priznala da je imala 105 kilograma.

- Smršala sam tako što sam smanjila unos kalorija za sedamdeset odsto, jedem sve, ali u veoma malim količinama. Treniram mnogo, skoro svakog dana. Pijem svoje tablete za mršavljenje, to je jedini način i jedina istina za moje mršavljenje. Pre svega, odluka u glavi, jer dugo mi je trebalo da odlučim. Kada sam odlučila i presekla, onda je sve išlo svojim putem - rekla je tada Ana.

Autor: M.K.