AKTUELNO

Klip izazvao pometnju.

Voditelj Milan Milošević najavio je naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" - raspravu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića u pabu, koja je ponovo nastala zbog pevačicinog razgovora sa Nenadom Aleksićem Ša. Kristijan je smatrao da se ona muva sa reperom. On joj je govorio da nema stida i da ima promiskuitetno ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je bio izrevoltiran Kristininim ponašanjem. On joj je ukazivao da promeni ponašanje, a ona je sve suprotno radila kada bi se posvađali. To mu je pokazivalo da ga nije poštovala. Mi svi znamo kakav je Kristijan kad se iznervira, ovo je i blago - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Strašna stvar. Strašne stvari. Ovo ponižavanje, ovakva si, onakva si, k*rvetino... Ona mu ćuti, a onda ga brani za stolom. Uvek ga brani. Da li se plašila da ga ostavi ili ima toliku želju za nekim ko je toliko ponižava... I da je najgora k*rvetina ispod Plavog mosta, on je nju takvu video. Shvatio je kakva je reakcija naroda. On je jak na rečima, ali na delima ne. Kada bi ljudi samo gledali lajv, smatrali bi da je čovek koji ima šta da kaže. A ovako sa strane katastrofa. Da ona prelazi preko ovakvih uvreda i da ima odnose sa njim... Ja mislim da je on samo našao izgovor to za Ša. Samo je tražio način da je se otarasi, a to je izmišljao da bi sebe uzdigao. On je video kakva je Kristina, bila je sa Carem. On je prešao preko toga, ušao u odnos sa njom, ostavio ženu i onda joj Cara natrljavao na nos stalno. Imao je s*ks posle toga. To nije s*ks, znaš kakvi su zvuci, kao klanje... A onda ona ustane i govori meni sve i svašta, a njemu ne sme ništa. Lepo joj je rekao u klipu. Ona najgora sa torbicom ne bi trpela. Ona stoji, gleda ga belo i pravda se, a nije joj dobro. On ju je non-stop ponižavao da bi uzdizao sebe. Ovakav niz uvreda nijedna žena nije pretrpela na javnoj sceni, osim Kije - istakla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.