AKTUELNO

Šou!

Folker Darko Lazić raskinuo je veridbu sa Marinom Gagić sa kojom ima i sina Alekseja, a ubrzo nakon toga odjeknula je vest da on ima novu devojku, pevačicu Barbaru Bobak. Međutim, sada se pevač oglasio i tvrdi da između njih ne postoji emotivna veza.

Foto: Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

- Nisam sa njom, njeni roditelji su revoltirani zbog ove priče, pa nisam baš takav da idem iz veze u vezu - rekao je pevač.

Inače, kako su pisali domaći mediji Darko je odnedavno u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak. Ona ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako je izvor blizak Laziću naveo, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore.

Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Autor: N.V.