AKTUELNO

Ona je dugo godina čuvala ovu tajnu.

Poznata pevačica Nada Obrić nedavno je otkrila da je pomišljala da digne ruku na sebe u mladosti. Pevačica je kao uzoran i odličan đak tokom školovanja dobila zaduženje da vodi đake na more, a zamalo da se letovanje završi kobno.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam završila treći razred gimnazije, opština je me je odredila da kao vaspitačica vodim desetoro đaka koji su završili osmi razred na more, u Zaostrog. I danas kad se setim toga, zgrozim se. Dva klinca koja sam povela su me molila da idu u Dubrovnik. Na početku im nisam dala, ali oni su bili fini i na kraju sam popustila, ali sam im rekla da se vrate do sedam. Zakleli su mi se da će se vratiti na vreme, ali dođe sedam sati - njih nema. Devet sati - njih nema, prođe i 12 sati, i četiri sata, zora, oni se nisu vratili. Pošto ih nije bilo, morala sam da idem u upravu da prijavim njihov nestanak. Rešila sam da ostalu decu spakujem i pošaljem na prvi autobus. Razmišljala sam: „Biću s njima dok ne dođemo do Zvornika, a ja ću tada da izađem iz autobusa i odem da izvršim samoubistvo.“ Znala sam da ako se vratim bez njih, neću moći roditeljima na oči. Ni svojim, ni njihovim - ispričala je pevačica.

Pročitajte još: VARALA SIMONA? Milica Dabović zatrudnela nekoliko dana nakon BATINA?!

Foto: TV Pink Printscreen

Taman kad je krenula da prijavi njihov nestanak, ugledala je dva momka kako joj idu u susret.

Idem ja ka upravi da prijavim njihov nestanak i vidim dva policajca kako idu s dečacima. Kada sam ih videla, prišla sam im, vidim da je sve u redu, da su čitavi. Lupila sam im takve šamare da su pali na pod. Policajci su mi objasnili da su njih dvojica zakasnila na poslednji autobus i da su ostali da spavaju u parku - kaže Nada.

Nada Obrić priznala je da dugo živela s tom traumom i da čak ni svojoj deci nije davala da idu na ekskurzije.

Pink.rs

#Nada Obrić

#Samoubistvo

#pevačica

'