AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Proteklu noć u Zadruzi obeležio je sukob Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, a zbog svega što se desilo, zadrugar je rano jutros diskvalifikovan. No, Miljana se nije smirila, pa je sve vreme pokušavala da izmoli od Mišela Gvozdenovića da je poljubi i da zajedno izađu na cigaretu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog svega toga, ali i zbog sukoba koji se desio na današnjem porodičnom sastanku između Filipa Cara i Mišela Gvozdenovića, stupili smo u kontakt sa pevačevim bratom Sašom.

On nam je, na prvom mestu, prokomentarisao Kristijanovu diskvalifikaciju, s obzirom na to da je poslednjih dana u centru pažnje bio Golubovićev odnos sa Mišelom, a pomenute su i mnogobrojne tužbe od strane pevačeve porodice.

- Svako dobije ono što zaslužuje i sve dođe kad tad na svoje. Možda je najbolje da citiram Mišela, jer on je taj koji učestvuje u svemu tome i koji je trpeo teror dotičnog sve ovo vreme. Prvo, za igru nije potrebno imati mu*a, nego mozak i "nemoj pa se ne boj". Mislim da sam kratko i jasno objasnio svoj stav o celoj situaciji - rekao je Saša, pa se osvrnuo na Mišelov sukob sa Filipom:

Foto: TV Pink Printscreen, RED TV

- Nadica je kraljica od žene i drago mi je što je stao u njenu odbranu. Gnusno je da neko ženi koja može majka da mu bude da izgovori takve stvari, a čujem i da pominje Mišelovu braću, a pas laje, vetar nosi ili psi laju, karavani prolaze (smeh).

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, nismo mogli a da ga ne pitamo da nam prokomentariše i situaciju sa Miljanom.

- Miljana je kao i uvek u svom fazonu, malo voli, malo napada, malo se plaši... Pa bi htela da legne pored Mišela, ja skidam kapu njemu na čeličnim živcima, jer kao što smo videli, mnoge je isprovocirala - zaključio je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.