AKTUELNO

Spekulisalo se da je pevačica ostavila dečka posle deset godina veze zbog fudbalera, a ovo je istina o njihovom odnosu.

Kao bomba odjeknula je vest da je seksepilna pevačica Sandra Afrika stavila tačku na deset godina dugu vezu sa partnerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom zbog fudbalera Vladimira Volkova.

Foto: Instagram

Pročitajte još... PRAVI ZAOKRET U KARIJERI: Afrika želi da prepeva veliki EVROVIZIJSKI HIT, evo i koji! (VIDEO)

Sandra i njen dugogodišnji emotivni partner nisu isprva želeli da pridaju značaja ovoj, kako tvrde, neistinitoj priči, ali nakon što su se pojavio veliki broj neistintih tekstova, pevačica je bila primorana da reaguje, pa je na svojoj Fejsbuk stranici demantovala da ima bilo kakve veze sa fudbalerom.

Još jedna izmišljena priča i laž o meni - napisala je Sandra u opisu jedne od vesti koja se odnosi na navodnu ljubav nje i Volkova, a da pevačica zaista i dalje uživa u ljubavi sa Mikišom, potvrdila nam je jedna od njenih bliskih prijateljica, koja je zamolila da joj ne otkrivamo ime.

Foto: YouTube screenshot

- Mnogo su je iznervirali ti natpisi. U početku nije želela da obraća pažnju, ali posle su joj ljudi koji Vladimira dobro poznaju rekli da ne treba ništa da je čudi, jer on voli da bude u medijima i da ga povezuju sa zgodnim devojkama. Tada je rešila da ne dozvoljava više da bilo ko preko nje dobija prostor u novinama, pa je sve demantovala - rekla nam je Sandrina prijateljica i dodala:

Pročitajte još... BESNA Sandra Afrika ZAPRETILA NOVINARU da će ga PREBITI, evo zbog čega! (VIDEO)

- Otkako ga je oduvala, Volkovu se svi smeju. Pa, pričao mi jedan njegov drug pre par dana da on non-stop pokušava da skrene pažnju na sebe, čak su ga i u društvu prozvali starletan sad posle ove priče sa Sandrom. Ma, šou! A ona je rekla šta je imala, eno je sa Mikišom na moru, uživaju, sve je u redu koliko ja znam iz njene priče - ispričao je dobroobavešteni izvor blizak Sandri i njenom dečku.

Foto: Privatna arhiva

D. Tanasijević

#Aleksandar Moskovljević Mikiša

#Sandra Afrika

#Vladimir Volkov

#pevačica

'