AKTUELNO

Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje.

Poznatoj srpskoj pevačici narodne muzike Snežani Ðurišić se tri godine posle smrti muža, Slobodana Gvozdenovića vratio osmeh na lice. Pevačica svog voljenog čoveka, s kojim je provela 36 godina, nikad neće preboleti, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada rešila da otkrije da je nakon njegove smrti zapala u tešku depresiju.

Foto: Printscreen Youtube

Pisac čiji sam ceo opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga „Put kojim se ređe ide“ mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vreme za mene. Nisam znala kako ću dalje - otkrila je Snežana Ðurišić.

Iza pseudonima Benedikt krije se kanadski pisac i filmski reditelj srpskog porekla Božidar Damjanović, kome je pevačica zahvalna što joj je pomogao da pobedi teško stanje.

Foto: TvPink Printscreen

Moj život je oskrnavljen Slobodanovim odlaskom. Nikad tu prazninu niko neće popuniti. Kad je bio živ, imala sam porodicu, a sad to više nije isto. Mladi bi rekli da nisam kul jer o meni nema skandala. Privatno sam sasvim obična žena, koja nije Snežana sa scene - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Smrt

#Snežana Đurišić

#pevačica

#suprug

'